EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešto sam načuo da će pjesme limunovog drveta doživjeti nešto slično kao EKV Revisited...

Mislim da bi to bio vrhunac gluposti!!!
Odakle nekom pravo da dira nešto što je Milanovo,i ljudi koji su bili Limunovo drvo...
isti slučaj i za Šarla...to ima pravo uraditi samo Koja,jer je bio član...od početka do kraja...

Ne znam da li će pesme Limunovog drveta doživeti nešto slično kao EKV Revisited,ali je sam Firči dao izjavu , to možeš da pročitaš na www.popboks.com ... jer sam ja tu vest pročitala još u aprilu ove godine , da poseduje snimke Limunovog drveta i da ima u planu da ih objavi . Ali , Dragomir -Gagi Mihailović i Milan Stefanović ( Nebojša Pajkić je za Milana Stefanovića,na onoj tribini o panku i njuvejvu, rekao da je bio kamen spoticanja za Limunovo drvo,jer je pevao šansone između pesama Limunovog drveta,pa se to Gagiju nije dopadalo,a Milan Mladenović ga je držao u grupi jer mu se valjda dopadalo kako on - Milan Stefanović - peva ) su još živi ,koliko ja znam (Dušan Dejanović - Džindžer je nažalost preminuo u novembru 2000. godine )...A tu je i Milanova majka kao prirodni naslednik prava na Milanove pesme kako neki to naglašavaju ( ja se u to ne razumem, samo prenosim informaciju... :roll: )...Ne verujem da će Firči odraditi tu objavu,ako do nje uopšte i dođe, na neprofesionalan i protivpravni način ... Mene lično veoma zanima kako je Limunovo drvo zvučalo...Volela bih da čujem tu muziku .
A što se Šarla Akrobate tiče...Tu se potpuno slažem sa tobom , jer Croatia Records nikoga ni za šta u vezi Šarla Akrobate nije ni pitala... pa je i objavila nesrećni ,,Paket Aranžman '' box set ( predpostavljam da si na to mislio u svom postu :? ). :x ...Koja se zbog toga i ljutio,ali je rekao da čeka pogodan trenutak (eh,kad li će ovo biti država u punom značenju pojma ,,država'' ???) da objavi i neke , do sada , neobjavljene snimke Šarla...I to bih jako volela da čujem...Do tada,živim u nadi !

Imaš baš na popboks intervju Koje...i tamo možeš vidjeti koliko pjesama u Šarlu su zapravo iz LD...

Ja mislim da bi bila propast objaviti pjesme LD...jer ih ni Milan objavio nije...a ako on nije,njegovo ne treba dirati...

I kako je on stvorio neka tako ostane,šta ima neko praviti cirkus od njegovih pjesama...

Limunovo_Drvo:
Imaš baš na popboks intervju Koje...i tamo možeš vidjeti koliko pjesama u Šarlu su zapravo iz LD...

Ja mislim da bi bila propast objaviti pjesme LD...jer ih ni Milan objavio nije...a ako on nije,njegovo ne treba dirati...

I kako je on stvorio neka tako ostane,šta ima neko praviti cirkus od njegovih pjesama...
Pa znam da je pola pesama iz Limunovog drveta ,,prešlo'' u Šarlo !
E sad,i ja se pitam da li bi Milan uopšte ikada i objavio snimke Limunovog drveta ... Možda si upravu...Ne znam...
Ali za EKV Revisited ne mislim da je ,,cirkus'' od pesama EKV...Ne znam da li si pročitao intervju sa Margitom koji sam danas ovde postavila...Mislim da je ideja vezana za EKV Revisited čudna i dobra...Podsećanje na nešto što nam nedostaje na jedan drugačiji način...Niko se nije odvažio da učestvuje u tome da se nasleđe EKV i dalje prenosi...Ne računam Tribute to EKV,to je obeležavanje, ali ne i nastavak.
Svakako da uvek postoji ta odgovornost oko toga kako da se prenosi nasleđe EKV...Da li je to uopšte potrebno ? Da li će se kroz to prenošenje izgubiti oslonac na polazište , a to je EKV ? Hiljade pitanja čeka na pravi odgovor...A ,nažalost,jezgro grupe nije više sa nama...Ne znam...
Ja tebe Limune razumem...Ali isto tako mislim da nije poželjno da se prepustimo vremenu da čini svoje...
Pozdrav!

eh, pa dobar dan svima!
i da, mislim da niko od nas ne zna da li je milan zaista zeleo da objavi te snimke ili ne? mozda su mu se cak i javile neke ideje ali nije stigao da ih realizuje! ko to zna????!!!! peace! :D

Jeste kreteni nista ne shvatate ali opet dobro ja volim psihologiju haha ;-) posto mi nikad nije itisla iz ruku ali opet matematik aje bolja jer mogu da radim sta hocu...

Firchie@...(ako se kojim slucajem u ovom nekom periodu dokopas kompa iliti ove "krstarice")...
Jel mozemo da znamo kako teku pripreme za predstojeci koncert? Pozdrav

To (skoro) uvek postoji..a sta ces..welcome to Serbia!
Bas sam se prijatno iznenadila za forum EKV revisited...Ja sam se vec registrovala..cekam vas tamo..odlicno je uradjen.
Drzim palceve za petak! kisssssssssssssssss

Wooow !!! :D :D :D
Forum EKV Revisited !!! ,,O kako sam se samo iznenadila!''...A Boga mi i registrovala !!!
Fantastično ...ova vest me je oraspoložila baš kad sam bila šmrc šmrc...
,,Friday , I ' m in love !'' što bi rekli the Cure...i ja držim palčeve za petak...

@Firchie...A da li ćeš kojim slučajem svratiti 16.6. i do Arilja jer se tamo održava koncert ,,Zemlja za nas'' ?

,,Sedam dana sam...I gore i dole...potraži me...Sedam dana sam...Nađi i stavi ! Pokaži me ! Nek' boli dok boli ... Rukama stegni kožu svoju...Podamnom zategni strah...Noktima pucaj u znoju...''

Bas,bas,bas svima zavidim koji ce biti na tom koncertu.Ostaje mi samo da se nadam da cemo bar neke slike da vidimo sa tog koncerta..Please,ponesite aparate..
Dacu predlog da se na forumu Ekv"revisited"otvori nova tema "FOTO GALERIJA"pa da se kace slicice..pogotovu sa ovog koncerta obavezno!

Moj cale je odrastao i svirao sa Milanom jedno vreme u Limunovom drvetu(Goran Kovincic).Secam se dok sam bila mala da je cale dovodio dosta ortaka ovde da vezbaju(medju kojima je bio i Milan) i da sam se mami stalno zalila na buku i htela sam da odu kuci.Posle desetak godina,mama mi je to rekla i bilo mi je krivo sto tada nisam bila svesna da je tako veliki covek dosta dugo upotpunjavao jedan kutak moga doma ali bila sam mala...
Inace,postujem tu nasu jedinu istinsku rok grupu i necu dopustiti da je bilo ko pljuje.

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo,
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh