Jimy90
Početnik
- Poruka
- 26
Poslao bih ti ga na cdjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Nazalost nema sanse da vidim intervju zbog sporog interneta![]()

Malo vise odgovora ljudi pade nam tema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslao bih ti ga na cdjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Nazalost nema sanse da vidim intervju zbog sporog interneta![]()
Hm steta.... :-(jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Nazalost nema sanse da vidim intervju zbog sporog interneta![]()
violet_parts:Jutros se vozim ja u busu i slusham muziku i pochne pesma "Ogledalo Lune" i kad se chuo onaj prvi bubanj, ja se trgnem i svi ljudi me pogledaju kao da sam poludela![]()
E, Firchie, da ne znash mozda ko su ljudi chija se imena pominju na pochetku pesme "Zajedno"?
korona1:Kad sam prvi put cula sam pocetak sola u "tonemo",pomislila sam da li je moguce da ti je Kenedi to odradio...kako bi to bila odlicna saradnja..ja ga obozavam.Da li si ili da li je neko od vas imao prilike da cuje "Kafku"Nigela Kenedija?Posto odlicne aranzmane pravis,zanima me da li si nekad pisao nesto za neki gudacki sastav(kvartet),itd.?
Firchie:Jedno pitanje: Da li je u planu Revisited 2 sa nekim stvarima sa ranijih albuma? Znam da je bilo nekih problema sa izdavacem pa interesuje me ima li kakvih pomaka na tom polju.
Jos jednom veliki pozdrav i hvala
Ne samo da je u planu nego je pola gotov, ali ne znam kada ce biti objavljeno ... inace ... for the record ... nema nikakvih "problema" sa izdavacem. SVE je kao sto treba da bude, SVE je po zakonu, i SVE je potpisano, jedini problem postoji sa idiotima iz Slovenije koji se ne odazivaju na zahteve o izdavanju dozvole za koriscenje mehanickih prava na prva 3 albuma, ali i to ce se vec nekako srediti, makar i na ovaj cuveni ultra spori tradicionalni Yu nacin. U to sam siguran! Pozdrav.
violet_parts:Firchie, hvala na odgovoru.... Dosta toga sam pretpostavila i sama.
Nego, htela sam josh neshto da te pitam(znam da sam dosadna, ali shta sad):
Je l' istina da je Magi posle snimnja pesme I Always Loved You bila toliko iscrpljena da je morala par dana da se odmori i da je to glavni razlog zashto tu pesmu nikada nisu izvodili uzivo?
slightsigh:Ovo su divne vijesti. Jedva cekam.... A sto se tice problema sa izdavacem, izgleda da nas neko hrani dezinformacijama.Drago mi je da nema nikakvih prepreka i da cemo uskoro moci da uzivamo u novim/starim stvarima EKV-a. I da rizikujem da zvucim pateticno, moram ti se jos jednom zahvaliti za sve sto cinis za EKV, i nas ovde na forumu.
Jedno kratko pitanje: Od kada potice ideja za Revisited? Da li je mozda i Milan razmisljao o necemu slicnom?
pozdrav.
Ma takav sam uvek...different from others...:skromno mr.fluid nema sta!
ej, hvala za intervju!slightsigh:Evo link za intervju....
http://www.sendspace.com/file/av1ntx
obozavam ga!Oktobar1864:ej...sad cu da pogledam taj intervju...:?
kako to da nam je tema pala na 2. stranu?!
nema me par dana..i hop!
ajde bre budjenje!
ovaaaako...
izlozba dalija je ovih dana..martina, znam da ga dosta volis mogla bi da dodjes..
dali, picasso i miro..![]()
i mene zanima zasto je bojan otisao??? :-?Arzberg:Uvek sam se pitala zašto je Bojan otišao u London ? Firči,ako nije neumesno ovo što pitam - pa se unapred i izvinjavam , da li znaš razlog Bojanovog odlaska iz BG i EKV ?
Tebe neću pitati zašto si otišao...jer si u emisiji ,,Kao sav normalan svet'' , čini mi se , rekao da ni tebi to još uvek nije jasno...
pa valjda u cacku!? :?different from others...:a gde se nalazi izlozba?sotty sto sam vecito zbunjen....
najverovatnije!different from others...:martina ides i ti 15 juna??