Firchie
Početnik
- Poruka
- 42
martina_hingis:imam i ja jedno konkretno pitanje za firchija! ej, nemoj da se ljutis?!malo je onako: jel si osecao neku odredjenu (malu) odgovornost za sve sto se desilo recimo bojanu ili magi(posebno njoj)? jel mislis da si mogao malo vise da ucinis ili nekako da im pomognes? da, to su vec dva pitanja!
i hvala ti za ovo sto cinis firchie!
probudio si iz zimskog sna mnogo ljudi! :razz:
Odgovornost? Ne znam da li je to prava rec ... vise je nemoc ... sigurno je da nemam razloga da se pravdam, iako se to na neki nacin uvek provlaci kroz pitanja ove vrste, manje ili vise ... zaista necu ni da se upustam previse u tu pricu ... ako neko misli da je bilo ko mogao da uradi bilo sta po pitanju Magi ili bilo koga, onda zaista ne zna realnost nego samo reaguje emotivno! Tu smo u tom slucaju potpuno ravnopravni. Ne prodje ni jedan dan a da ne pomislim na sve njih, i ne jednom mi je potrebno da udahnem duboko i da ne dozvolim sebi da odlepim od nemoci da objasnim ono sto nas sve muci ... zasto ...i zasto ... i zasto ... i ... uostalom ... sve je jasno ... Sa druge strane, ako neko misli da zna bolje ... slobodno ... mozda meni nesto nije jasno ... Vise puta sam rekao da svako radi najbolje sto zna ... ja sam samo jos jedan od fanova EKV-a bez obzira sto sam bio i clan i zaista nema neke velike razlike izmedju svih nas ... ok ... mozda neke godine, ali to je sve. Emocija je univerzalna. Da li da verujem u to?