Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arzberg:Firči,kada si objašnjavao zašto će se koncert 15.6. održati u Novom Sadu , ja sam se setila kako su u Beogradu ljudi iz sveta muzike,a ponajviše kritičari , prilično pljuvali po EKV...
Ja sam taj period propustio ... vec sam bio u NY ali sam tu i tamo nacuo par stvari ... najbolje od svega je to da mi se niko iz EKV NIKAD ni na sta nije zalio. Ja sam mnogo vise sklon tome da popizdim i da prebrzo reagujem kada cujem neku bljuvotinu. Na primer, sad ovo za kebru! U momentu prekrsim moje pravilo po kojem ne bi trebalo da se svadjaju ljudi iz rock and roll-a a onda se odmah probudim i priupitam ...kebra??? Who the **** is kebra??? Nedavno sam imao prilike da vidim neku emisiju o njegovom "bendu" u kojem su tako srali (pogotovo on) na sve moguce i nemoguce teme da sam umro od smeha. Vidi ... kad macke nema misevi kolo vode. Jedino sto mi se desi kad cujem gore pomenutog je ili da se cerekam ili da zevam ... uostalom kao i na vecinu muzike ... jedino mi zavri krv kada cujem Milana, u momentu se najezim, nasmejem i pomislim:"To , to, to ... tako se to radi"!!!!!!! ... a ostali ... provalite kako ... ili lupetajte po medijima ... to vam jedino i ostaje. Sto se novinara tice, tu sam uvek (ili u vecini slucajeva) bio u fazonu da je kolicina frustracije zbog nemoci da sviras neki instrument uvek odvodila u novinarstvo i da je to nesto slicno policiji ... mrzis je a ne moze bez nje ... tako nekako.
Cudno je sve sto se desilo ... nije ni cudo sto je ostalo ovoliko neogovorenih pitanja ... samo znam da mi je dovoljno da cujem bilo koju EKV stvar i da mi je mnogo lakse tako. Cesto me pitaju koja mi je omiljena stvar od EKV?
Ona koju u tom trenutku slusam!
Sa ovim boldovanim se ne slažem. Naprotiv, Đule se trudi da izgradi svoj stil u okviru onoga što se podrazumeva pod Van Gogh zvuk od samog nastajanja.martina_hingis:uci se djule,ali i pokusava da kopira! mada to nikada ne moze ni primaci ekv-u! pa lepo sto djule jos tako misli!
E,pa ,to!Firchie:samo znam da mi je dovoljno da cujem bilo koju EKV stvar i da mi je mnogo lakse tako. Cesto me pitaju koja mi je omiljena stvar od EKV?
Ona koju u tom trenutku slusam!
Eh...nisi jedina...i ja obožavam crtaće (moj avtar to potvrđuje)...i dečiju muziku...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Gledam crtace i slusam deciju muziku
Arzberg:Hvala ti Firči ... i za Revisited...i za to što forumašiš sa nama koji volimo EKV ...i muziku uopšte...
Uh! Moraš ti da nešto ukačiš...FLUID:![]()
![]()
![]()
ForuMAŠIŠ ispada kao da nešto promašuje što je na forumu.![]()
Forumišeš je već malo prikladnije. :wink:
Šta ću kad mi daješ inspiraciju.Arzberg:Uh! Moraš ti da nešto ukačiš...
E pa prava si škorpija (mislim na horoskop)...Moram da se obezbedim,jer ko zna šta ćeš sad da ukačiš...![]()
E pa ,vala,i ti mene motivišeš da budem opreznija...Vraćaš me u ,,stvaran svet oko mene''FLUID:Šta ću kad mi daješ inspiraciju.![]()
![]()
A ja nisam bakzus pa je uzimam, tj. koristim u razvijanju moždanih vijuga.![]()
Pa kaže u nastavku: "Prođe leto trideseto, godina mi žao nije,..."Arzberg:E pa ,vala,i ti mene motivišeš da budem opreznija...Vraćaš me u ,,stvaran svet oko mene''
,,Gurni me blago
da se vratim u stanje
koje podstiče krv
da se popne u obraz...
I sjuri u glavu
kao metak u čelo...
Jer ishod je isti...
I postajem siguran da:
To je stvaran svet oko mene...
Samo čekam da prođe...''
FLUID:Pa kaže u nastavku: "Prođe leto trideseto, godina mi žao nije,..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ne, ne, pomešao sam..."... ja kažem ne, ne je sve što kažem ja..."
![]()
Već ide ovako:
Ljudi odlaze, odlaze, odlaze...
Ovde je dosadno,
svi su otišli na neko zabavnije mesto..."
Ovako već može, zbunih se u trenutku...:wink:
violet_parts:Samo se nadam da ce me moji pustiti u NS....Ali neshto se bash i ne nadam previshe. :-(
Pitanje za Firchija, nema veze sa EKV-om:Hoce li Luna uskoro da svira? Sda slusham pesmu "Intima", obozavam vas.![]()