EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Massimo...??? Pa znam da je gostovao na albumu...ali,nisam pojma imala...Mada,malo mi je čudno zvučalo da Milan tako akcentuje...Eto...sad samoj sebi kažem: You stupid woman!

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana
18.Treba da se cisti
19.Jimy90
20.Firchie
21.korona1
22.Corto Malteze
23.DecakIz3Vode

ja cu ili 14 da zapalim u ns kod rodjaka ili ako ste stvarno za neko okupljanje mogli bi u bg da se nadjemo ili u ns na stanici(ns bas i ne poznajem...)
oktobar tebi bi odgovaralo da dodjes do bg pa presedas za ns..dajte predloge kome kako odgovara!

Firchie:
Jesam ... poslednji e-mail koji mi je napisao bio je:"I'm still alive and kicking! How are you ... my drummer"? Sigurno najbolji basista sa kojim sam ikada svirao ... cesto smo se smejali cinjenici da smo obojica bili violinisti ...

Interesantno je to da poznajem nekolicinu violinista i celista koji po bendovima uglavnom sviraju bas gitare..hahaha cetiri zice...solo gitara je vec nesto drugo..mislim da je jedino Nigel Kenediju poslo za rukom da Hendrixa "iskopira" na violini...kako bi ovde rekli FANTANZIJA! A sto se bubnjeva tice,energija je potpuno ista..nema nista savrsenije od ritma i melodije,tako da nije nista cudno kad cujes da gudaci pored svog instrumenta sviraju bubnjeve,gitare...
A solo u "Kao da je bilo nekad"?

different from others...:
ja cu ili 14 da zapalim u ns kod rodjaka ili ako ste stvarno za neko okupljanje mogli bi u bg da se nadjemo ili u ns na stanici(ns bas i ne poznajem...)
oktobar tebi bi odgovaralo da dodjes do bg pa presedas za ns..dajte predloge kome kako odgovara!

Po mene dodjite (otmite me)...jedino tamo...
Vidjecu ako ikako mognem doci,mada vjerovatnoce su male... :roll:

E gledam ekv slike i pitam se dal je moguce da sam sa tim Firchijem u kontaktu.
Dajte malo vode ljudi :)
Visila sam stalno po guest booku oficijalnog sajta a vise nije u funkciji :(
Znas li ti Firchi sta se dogadja sa ekatarina-velika.com?
Imas li neke zanimljive slicice za nas?

ja cu svakako prvo morati do bg-a! nemam direktno do ns-a! a onda do ns-a! a btw ne poznajem ns! ali cu se nekako snaci! mozda povedem vodica(drugaricu)!
jel ima neko informacije kad pocinje koncert, i gde se odrzava!

ja sam za okupljanje uvek!!!!!
samo kazite!!!!

EKV Definitivno najbolja rok grupa u celoj bvsoj Jugi. Uzivao sam u njihovim koncertima. Sve ovo nije ono pravo, bez obzira koja ekipa da se okupi nije ono pravo.

Filota:
EKV Definitivno najbolja rok grupa u celoj bvsoj Jugi. Uzivao sam u njihovim koncertima. Sve ovo nije ono pravo, bez obzira koja ekipa da se okupi nije ono pravo.

Pa i ne treba da bude ono pravo vec nesto novo,drugacije a opet da postoji ona glavna "misao".."lajt motiv"....milijardu puta mi je proslo kroz glavu,u kom pravcu bi se razvijala njihova muzika da su zivi..a onda sam cula "revisited"i rekla sebi...to je to..ljudi koji ranije nisu slusali EKV kad su culi ovaj album totalno im zvuci "moderno", osvezeno a opet ono glavno se nije izgubilo.....izvini mozda ce smesno da zvuci ali ni"Crvena jabuka"ne zvuci isto kao sto je zvucala pre 20 godina,bend se podmladio,momci opasno sviraju..tako da one njihove "poskocice"(kako ih je Milan nazivao),nisu vise poskocice,vec uzivo zvuce...tako da nemojte da ocekujete da se neko"pravo cudo"desi jer nece a i ne treba da se desi, vec uzivajte u ovom "novom cudu".Firci i ekipa su to odradili jako dobro i jako kvalitetno i to se jednostavno prepoznaje!

Back