martina_hingis
Primećen član
- Poruka
- 999
pa u tom dogadjaju sa slave taj lik je glumac i pevac! :?Arzberg:E to nisam rastumačila...Imam neke ideje...ali i meni je to bilo skroz :shock: ...What a **** GLUMAC-PEVAČ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u tom dogadjaju sa slave taj lik je glumac i pevac! :?Arzberg:E to nisam rastumačila...Imam neke ideje...ali i meni je to bilo skroz :shock: ...What a **** GLUMAC-PEVAČ?
Ja imam isto shvatanje kao i ti kada je reč o prijateljstvu...Ma kakvi...Gde je mogla da prestane?Ljudi nikako da shvate da možemo samo da pomognemo kroz zajedništvo...Individua u zajednici..to je ideal,a ne odbacivanje . Odgovornost okruženja ostaje...izgleda i krivica...Treba da se cisti:Gledao sam tog popa u emisiji "Kvadratura kruga" i znam pricu,knjigu nisam citao,ali je on dosta u njoj pricao o knjizi i svojim stavovima. Mislim da je on iz jedne krajnosti otisao u drugu ali dobro,ziv je.
Znas kako ja ovo nazalost pricam iz licnog iskustva,pa jel mislis da je magi mogla sama da prelomi u glavi posle 20 godina drogiranja i kaze sebi dosta je. Slazem se da treba da postoji volja ali bez tudje pomoci tesko. Ajde da banalizujem-imam druga i prijatelji smo,zajebavamo se,izlazimo,druzimo,pijemo,setamo decu u istom parku... Ja primetim da on pije vise i cesce nego sto bi trebalo...Pa ja cu da uradim sve sto je potrebno (tuci cu se sa njim svaki dan,vezacu ga za drvo,za radijator,k...racu ga dokle god je potrebno i tako dok sam ziv).
Pa zar se on nije zapitao zasto,zar ga to nije zabolelo(njega i sve ostale),da se jure po tudjim stanovim,da je Magi bez adrese i imena,telefona i da taj neko ne sme da je ostavi samu u stanu.To boli... Ehh ne znam...
Nisam zeleo da budem pogresno protumacen ja sam samo ljut na njeno okruzenje sto po meni nije uradilo dovoljno da ona i dalje bude medju nama(fece i cvetkovic su pomenuti zato sto su javno istupili-jos jednom da pomenem nemam nista licno protiv njih). Ljut sam na ovo drustvo sto odbacuje sve sto vredi,pomalo i na sebe. Jer opet da se vratim na prethodni post da je htela kraj zavrsila bi odavno s tim.
Pa znam da je lik i glumac i pevač...E sad ko je to...nije važno...Ne zato što sam rastumačila pa neću da kažem...Ma jok...Ona će meni uvek biti moja Magi...eto...martina_hingis:pa u tom dogadjaju sa slave taj lik je glumac i pevac! :?
Arzberg:Pa znam da je lik i glumac i pevač...E sad ko je to...nije važno...Ne zato što sam rastumačila pa neću da kažem...Ma jok....
Arzberg:Ona će meni uvek biti moja Magi...eto...
Biće da je tako...A i taj rock and roll...Uvek se setim najave za emisiju ,,Dole na uglu" Žikice Simića...,,Legende, mitovi i tabui rock and roll-a...Lutalice,odmetnici i desperadosi"-ili tako nekako... ,,Tužni anđeli, pali heroji, kosmička atmosfera, vrhovi besmrtnih momenata rokenrola. Gitara obavezna."....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Slazem se da je trbalo da ima vise zahvalnosti za sve sto je dobila a ne da tako baci sve to u vodu.Ali tesko je ziveti sa takvim talentima
martina_hingis:e, jel imas taj clanak? trazila sam ali ga nikako nisam nasla! bas me zanima sta je jos rekao!
pa svi malo veci umetnici i talenti su skloni autodestrukciji!