EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hej jjjjjjjjjjjj ja cu te ubaciti na listu!

ovako:

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Oktobar1864:
:D

juhu!!
jesi cuo teoriju da je oci boje meda o devojci koja je milanu pusila q..:?

Oktobar i Limune...ja sinoć ne videh ovu poruku,ne znam kako,samu sebe ponekad :shock: .Ja sam sve vreme mislila na pesmu LJUBAV ,pa sam i napisala nešto tipa...šta ja mislim da je tom pesmom Milan hteo da kaže...Tako da... :roll: Sorry!

@oktobar:shta buncash, kakve nejednachine te spopale?
Videla sam slike oktobra i limuna, bash su slatki..... :)
Pih, ubi nam msn temu....
Da chujem utiske o Revisited-u( poshto sam ja svoje mishljenje prva napisala...)

SVAKAKO je bolje uradjen od cd-a Kao da je bilo nekad...
Svi prichaju o nekim parama, a chisto sumnjam da Firchi moze da zaradi dosta para od 5000 primeraka, a proveo je 4000 sati u studiju snimajuci ovo...

I meni je nebulozna priča o tome kako se Firči sa ovim bogati . Zameraju mu što šta...npr.perkusije or ritam mašina...whatever... nadglasavaju Milana,ponavljanje semplova( meni se to baš sviđa),te spot za pesmu SIGURAN,kao Firčija ima više u spotu nego Milana,Magi,Bojana...a meni je spot ok...ništa specijalno,ali ok...te fontovi u bookletu...ali dobro...Samo je Višnji savršen . Svakako da je REVISITED bolji od KAO DA JE BILO NEKAD . Mislim da je Firči dobro odradio sve ovo.Vrlo hrabro sa njegove strane.Još kad bi mu i nekadašnja RTV Ljubljana(ne znam sad kako se zove) dala prava da se pozabavi pesmama sa prva tri albuma...

Back