EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njima nika zarada nije bila vazna i nikad je nisu imali sve su radili iz ljubavi.bolje je od Koa da je bilo nekad jer su tamo svi pevali na svoj nacin a ovo je njihov.Mozda je od kao da je bilo nekad bilo vise para.Ipak je to bilo kad su se mnogo vise slusali.Nije ovo zbog para sigurno neka pricaju sta hoce.Firchie je samo hteo da podseti ljude sta su izgubili

jedna slicica..
209.jpg

Jaoj...i taj bedž...GANG OF 4...Šarlo je njima bio predgrupa na zagrebačkom Bijenalu...80-te...Savršeno.Ali,što se Firčija tiče,on je odradio i EKV Live '88.Milan je na tom albumu odredio samo redosled pesama, pošto ga je Firči radio dok je MIlan bio bolestan.Firči je rekao jednom prilikom da je EKV Live '88 praktično poslednji Milanov projekat...

Napokon da neko krene diskusiju o njima.Iskreno pre neki dan kupim EKV revisited i odusevim se!Mislim da su ostali zivi da bi radili u tom nekom fazonu.Bravo za Fircia!Napokon neko osvezenje posle ovih kvazi muzicara i kojekakvih diletanata.Teska muzika jeste ali tako nostalgicna a opet tako nova.Genijalno!

Ne znam sto se ljudi opterecuju time da li ce i ko ce da uzme pare,to je tako nebitno.Bitno je da se neko dosetio,a to je u ovom slucaju Firchie,da podseti ljude na EKV ali na jedan nov nacin,a meni je bas drago sto je to bas,bas,bas on uradio.A i sto pa da ne uzme pare za takav projekat.Kamo srece da prave stvari pocnu materijalno vise da vrede!

Ekv je mozda jedina grupa koja se ne slusa nego za koju se ZIVI.Ovako mozes da nabrajas grupe koje slusas 100 godina lai onaj ko voli ekv uvek ce mu biti na prvom mestu.Svi ljudi koji ih vole su na neki nacin opsednuti njima,oni su im kao porodica,prijatelji.to je grupa koja je prijatelj svojoj publici,nije smao muzika u pitanju,neka mnogo jaca hemija je tu.Sanjala sam ih opet.Kao ucim fiziku i odjednom u zbirci nemam zadatke nego slike ekv.Sve su bile crvene ja sam bila sva srecna i rekla:jao ove nisam videla moram da ih slikam

Ljudi sta se desava sa vama???
ONI SU MRTVI
Iako su pjesme ostale iza njih,ne mozemo pricati kao da jos uvijek zive...nem ih,ali djela su vjecna...
Shvatite to...i izbacite razne idole sebi iz glave...jer svako od nas je stvoren kao posebna licnost,i niko nema isti...
Slava njima...ali ja ne mogu reci da sam opsjednut bilo kime,jer imam svoj zivot,i zasto da pokusavam da radim sto i neko drugi,i tako se ponasam,odjevam sve...
Biti isti,biti poseban,biti samo svoj...

Poljubac za Oktobar...(ona je moj idol :lol: )

NE!Nemam idole.Sto kaze Balasevic "za svaki slucaj ja sam samo svoj" ne imitiram nikoga i unikat sam.Oni su mi prijatelji a prijatelji su cesto vrlo razliciti od nas i ne zelim da budem kao oni samo volim sto su uz mene takvi kakvi su.Za tebe ne znam ali za mene nisu mrtvi.Uvek kad ih slusam i mislim o njima osecam njihovo prisustvo

Za mene su mrtvi kao i svako zivo(mrtvo) bice koje ne odaje znake zivota...Ne postoji...
Ali djela zive,oni u njima...
Nikad nisam osjetio da me neko "stalno posmatra",jer nisam znao licno nikoga iz grupe...tako da ja samo mogu da zamislim kakva su bila njihova svatanja i slicno...
Volim ja grupu i muziku...nema sta...
Ali ne mogu da kazem: osjecam da je Milan tu kad ga nema...

Sve se desava u glavi...nedovoljno promisljeni ciljevi,planovi,shvatanja...
Razvrstajte u glavi stvarno od nestvarnog...
Pozdrav

ok, ja (barem) od njih ne pravim idole.
obicni ljudi (sad mrtvi nazalost)ali ipak, ta muzika u meni budi ono sto slabo koja druga grupa moze..
e tako..
ccc, limune znas kako ide zapovest: ne pravi sebi idole
mada , mozes da me volis..:)
ej...begam u grad..da ucim druga malo o ekv-u i nasem rocku, ima prijemni iz opste kulture..:D
caaao
cmok buuudalo

oh, evo i mene! sad malo i ja nesto da kazem
oni su bili sasvim obicni genijalni ljudi! nista drugo!
ali oni za mene nikada i nisu umrli! oni su verovatno tu negde iznad grada!
ne mogu nikada reci da su mrtvi! malo drugacije shvatam taj pojam! mozda su samo fizicki odsutni!

ej, hvala na slikama!
hoces se prikljuciti ekipi RostrumBoi?

prebrojavamo se koliko nas ima ne forumu?

evo i spiska:
ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

martina_hingis:
ej, hvala na slikama!
hoces se prikljuciti ekipi RostrumBoi?

prebrojavamo se koliko nas ima ne forumu?

evo i spiska:
ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...