EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma limun, martina i ja smo u grupi..:lol:
napravila bi ja grupu..in real, samo da umem da pevam, ili da nadjem nekog ko ume.
ili da bar uspem da nadjem note ekv-a..ali niko nema...:9
da nadjem note, mozda bi i moglo da bude nesto... :?

to ljudi pravite bendove... pisite, stvarajte svoje, ne samo stvari, vec i duh :)

E danas mi se dogodilo sranje, kada se zavrsio upload koncerta, pojavila mi se ona stranica the page cannot be displayed. i nista se nije snimilo a snimao sam pa jedno 15 sati :(

tako da je i meni bolja varijanta da ti ja ili momak sa prethodne str posaljemo postom. samo pm-uj adresu...

A FLUID, pesma je super al covece, zasto tako pesimisticki:) malo mi je bed da ti kazem ovo, al bolje odma: imas jako dara za osecanje, samo ga kanalisi na neki svoj nacin jer je ovde ipak veliki uticaj mladenovica. Kad bi napravio nesto po svom mislim da bi bilo sasvim super... samo guraj i vezbaj to u trenucima kad si slobodan.. kad se budes osecao savrseno znaces da si nasao sebe i nacinio univerzalno delo, jos ako sviras neki instrument... znam to po sebi jer kada sam ja poceo tako da pisuckam, dosta vremena mi je trebalo da se oslobodim raznih uticaja (i za vreme sazrevanja i umetnickih) i da sljakam one teme koje su uglavnom aktuelne za gradsku muziku , znaci grad ulica magla miris senke neon... o tome pevaju mnooge grupe, od Azre, Valjka, EKV, Oktobra, Partibrejkers, EL orgazam dok je bio dobar, Videosex (savrsen bend), Xenia,,, a svako na svoj nacin. Furaj samo tako! :) a btw -javljam ti fon uskoro pa se raspitaj kod tog lika, taj ima sve koliko sam ja skuzio...

LJudi, da li ste mi pozitivni!!?? Da vas cujeeeem!!! :D :D :D necu negativan odgovor... :D :D :D

ma cvc...imam velikih problema...
kao prvo slazem slagalicu a nemam sliku za nju, a slagalica je koralni greben...
drugo..mene limun neeeeeeeeeee voliiiiiiiiiiiiii.....aaaaaaaa...:(

i care...:(
evo slika puzzle:
dsc03342uq4.jpg

ma male puzzlice, ali zzte jer je more..
ja sam skupljala kao malecka one o dizney crtacima..sto su bile u malenim kutijicama...:)
a za 5i rodj sam dobila tropsko voce...joj ..2000delova...jos nisam slozila...:lol:

Back