Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
o5 se muvas po forumima dok ja placem za tobom..mrs!
salim se...
ja sam htela da stavim martinin avatar...ali ovaj moj bas ostavlja utisak sto rece moja mala budala..
bas smo vrh..kao neki nas EKV-svet!
pozz!
a za moju maju budaju jedan veeeejiki cmok!
Uh kako volim starke.Volela bih da imam u milion boja i da samo menjam.Ovako imam samo plave i crvene.A svojim potpmcima cu reci da me u crvenim sahrane
ih...jjjjjj nabavicemo ti mi, forumasi jos neku boju..ako ti nesto znaci..ja imam samo jedne..i to su mi male..a kao kupujem nove vec....ojha...
samo u martinkama hodam...
ih....jel vi volite oktobar kao mesec...?
Ja obooozavam plave i crvene...
Crne puno podjecaju na pijacarske,jer ih svako nosi,i original i fus...
Ma plave su najbolje
A sto se tice oktobra,ja ne volim nijedan mjeces pretjerano...onako,nije los,samo imam osjecaj da brzo prodje...
Kiss for my little fool...
Wtf you don't say that you are on net???
ja imam plave jeste da su pocela da se cepaju, ali su ok! treba uskoro da kupim nove!!!
pojma nemam sto se meseci tice! mislim da najvise volim maj! uvek mi je nekako bio lep! i oktobar kad bolje razmislim mi je ok! najvise mrzim februar!
Heh,moj rodjus je u maju...
I ja najvise volim maj...
Ja sam u svojim starkama igra kosarku,fudbal,trcao,isao kroz vodu...ma svasta...i opet su citave,bas mocne kad se malo istrose...
Ne znam koji mesec najvise volim,mozda april i januar.Volim sneg i prolece,vrucinu i kisu ne.
Mozete li da postavite jos neku sliku na kojoj u uglu pise photo Jela posto te ne mogu da nadjem.