isla je pesma par godina za nas, i par nas je skakalo kao da smo narkosi! naravno da je magi primetila, i samo nam je mahnula! doduse pre nje su svirali neki pankeri pojma nemam koji....i bilo je puno! kad je maga nastupila klub se gotovo ispraznio, a i vecina nije ni znala ko je margita!
svirala je zajedno sa jos nekim muzicarima!
cim sam je ugledala znala sam da je to zena iz mojih snova, mislim na onaj moj san!!! mada sam u jednom trenutku zastala i pomno je posmatrala kako svira,!
kako je izgledala, ne nije to bila ona maga sa slika! ne znam, meni je izgledala tuzno i usamljeno!
misticno i dalje!
odsvirala je par godina za nas, ti si sav moj bol i kao da je bilo nekad, i kao bio je kraj!! onda smo poceli da skacemo i vicemo SINHRO, SINHRO.....
ona je rekla "OVO NEMAM OBICAJ DA KAZEM ALI SAMO ZA PAR VAS OVDE IDE SINHRO!!!! "
i pocela je.... ovi muzicari nisu znali pesmu tako da je ona sama odsvirala na sintu!!!
i onda je neko rekao GOTOVO je moramo da vratimo opremu, SKIDAJ SE SA TOG KABLA, bilo je upuceno margiti, koja je slucajno bila na njemu, napajanje se ugasilo, a taman je pocela da svira KAD KRENEM KA,, poceli su neki da se motaju a ona je pevala uzivo bez mikrofona, svirala na sintu, bez zvuka!!!! htelo je srce da mi pukne! htela sam da joj pridjem ali je neki covek vec poceo pricu i rekao da je sacekamo ispred, i prevario nas! to mu nikad nisam oprostila!!!