Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bas je prelepa.I Milan je.A Srdjan mi je najsladji.Ja ne kazem da licim na nju niti pokusavam.Ja sam srecna sto licim na sebe,i ne treba na druge.Samo mi drugi to kazu.Evo stavicu u profil jednu svoju slicicu
ma zez se ljudi...ne mislim da licim na nju...znam da sam lepsa...hahaha( i uobrazena) sala...
da magi je bila wonderful...kao da je letela, sva onako misteriozna, tajanstvena...divna..a bojan...njam.
Ma Bojan je bio najljepsi dok je bio mladji...
Ali ako ste gledali spot za pjesmu Pecati mogli ste vidjeti kako je Milan bio lijep dok je bio mlad...
Ja ne licim ni na koga od njih,i ne bih zelio bas ni da licim,treba biti jedinstven
Pa ne licim ni ja.i ja sam jedinstvena.Licim na neku mesavinu Indijanke i Japanke po mom misljenju.A to za Magi verovatno kazu zbog kose.Mada imam nos onako mali kao ona
Meni Bojan nije nista posebno.Milan je prelep,a Zika sladak.A Magi je neponovljiva,sa tom lepotom se ne treba uporedjivati.Njena lepota dolazi iznutra.Bas zraci nekako
imam sve ove slike!
@oktobar videla sam magi na svirci bila je par metara ispred, decembar 2000. , pa sam je posle svirke cekala na hladnoci dva sata, i onda mi je cuvar rekao da je otisla ali na pomocni izlaz jer je bila previse umorna! uhhh, koliko bih mogla pricati o tome......