Snowblind
Primećen član
- Poruka
- 503
devojcica_iz_vode:nešto najlepše što je svet imao !!!!!!!! DA SE NE ZABORAVE !!!!!!!!!!!
Tattoo, Just let me play...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojcica_iz_vode:nešto najlepše što je svet imao !!!!!!!! DA SE NE ZABORAVE !!!!!!!!!!!
depresivna:meni je uzasno tesko da za jednu jedinu njihovu stvar kazem 'e ta mi je najdraza' ali iz nekih licnih razloga i zarad nekih secanja koja su samo moja pa cak i ako bih mozda trebala da ih zaboravim to je ova:
Anestezija
Dobro znas svaku rec
svaki znak, kako najlakse
najbrze, najsladje
reci odlazim
Rastemo, pazimo
slucajno gazimo
tvoje najblaze usne
kazu odlazim
Anestezija
(2x)
Smeje se zrcalo
mojim ocima
srebrne bube
zricu odlazim
Zamisli, ti si ja
zamisli, ja sam ti
otvaram oci
i kazem odlazim
Anestezija
________
Kad ih slusam osecam setu...i tugu...ali neku cudnu...gotovo pa lepu...
Ruska carica...mrtva...CobRa-SiC-:A štaje to Ekatarina Velika ????
depresivna:Ruska carica...mrtva...
Sentimentalna budala:Tema je bila,i ja sam je isto otvarao ali su mi je ubacili na vec postojecu.Po meni je EKV nasa najbolja grupa.Narocito mi se svidjaju pesme sa albuma ''Ljubav'' kao i neke druge stvari kao npr ''tatoo'',''Modro i Zeleno''(moja omiljena),Oci boje meda(muzika je ekstra mada mi je malo text cudnjikav) i jos po nesto...Mada ceo album "Neko nas posmatra'' mi se ne svidja bog zna sta...
aha,bavim se time u slobodno vreme :wink:behemoth:Je li ? Jel ti to meni citas misli???
depresivna:Slazem se za 'neko nas posmatra' ali opet kad pomislim da su sa tog albuma 'anestezija' i 'jadransko more' i kad pomislim da je Milan tad vec bio jednom nogom u grobu shvatim da je album i morao verovatno takav da bude...
CobRa-SiC-:A štato više znači ruska...
Ja znam samoza rusku salatu...
???
Ai neobjasnimi štaje to ekatarina velika...