EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apach:
Kao sviraju, ali svaki put kad sam ih slussala su svirali EKV i najavljivali neke buduce Azra-vecceri

Ja ih jos nisam slusao... Ali znam da su svirali Azru svojevremeno. :lol: Non-stop nesto svirkaju u Bgu.... Ali mene mrzi da se cimam.
icon_redface.gif

:
Apach:

Streberko. :P Nema sta ne znas. :lol:

Ma EKV su zakon... Sigurno jedna od najtuznijih prica u nasem rokenrolu. Svi su tako tragicno zavrsili a nije im bilo ravnih (niti ce ikada biti). :cry:
Toliko mi je krivo sto nikad nisam mogla da ih cujem uzivo ali dobro. Ostalo je ono najbitnije iza njih. Ta divna muzika koja oplemenjuje sve sfere mog zivota.

Fleur:
Ma EKV su zakon... Sigurno jedna od najtuznijih prica u nasem rokenrolu. Svi su tako tragicno zavrsili a nije im bilo ravnih (niti ce ikada biti). :cry:
Toliko mi je krivo sto nikad nisam mogla da ih cujem uzivo ali dobro. Ostalo je ono najbitnije iza njih. Ta divna muzika koja oplemenjuje sve sfere mog zivota.

amin.. :)
slazem se :) :) :)

iskreno ljudi bend je malo otrcan(buduci da ga slusam skoro od milanove smrti a imam 20 god.)ali su kvalitetni, bez obzira na sve... za one koji vole onako malo morb.muziku

margitica:
iskreno ljudi bend je malo otrcan(buduci da ga slusam skoro od milanove smrti a imam 20 god.)ali su kvalitetni, bez obzira na sve... za one koji vole onako malo morb.muziku

Meni EKV nikada ne moze dosaditi. U zavisnosti od raspolozenja tako mi se mijenja i sam utisak pjesme, teksta, melodije. Cak i danas pronalazim neka skrivena znacenja koje tek sad imaju nekog smisla za mene iako sam te pjesme cula milion puta. I ne bih se slozila da su morbidni.
Ipak pozdrav za tebe Margitice (je li to Margitica po Magi :!: )

pa da, ali nick margita vec ima pa sam malo izmenila...opet u svemu tome ostala je neka ljubav koju nista ne menja....cak ni ovaj opsirni repertoar isto toliko dobrih bendova....

Da ima tema o EKV-u samo je prilicno neaktivna nazalost. :confused:
A takve ljude i njihovu muziku je nemoguce zaboraviti.
Pozdrav 'djevojcice iz vode' ;)

da...to će biti verovatno jedina peticija koju poptisujem u Beogradu.... :)
obožavam ih. po meni najmoćnija (ne i najbolja) pesma na ex-yu i SiCg sceni ikada je EKV - Amerika

uf! ubija...

sreco moja ima tema i to veeeelika
al ne skodi da ima jos 1

ta peticija o kojoj pricate je odavno zavrsena... potpisi su bili skupljeni i imali su dozvolu i sve ali Milanova majka nije zelela da se nazove ulica po njemu, tako da je se propalo
steta steta
ideja je sjajna...

a, da,
volim ekv...............

@ Goxy - nema nista od toga da imenuju jednu ulicu po Milanu. Sve je bilo manje vise dogovoreno, (imali su podrsku vlade i sve to) ali Milanova majka se nije slozila sa tim.

@ Arnold gdje me samo nadje sa tom pjesmom "Amerika" uf. Sigurno jedna od mojih najdrazih ali me uvijek rastuzi :-( Mozda zato sto sam (pro)zivjela neke momente opisane u njoj.
Sad sam se sva rasplinula, oprostite jer bih mogla o EKV-u diskutovati uvijek.

ps. Arnold: odlican avatar-vanzemaljski dobrog albuma.

*drunken_butterfly*:
sreco moja ima tema i to veeeelika
al ne skodi da ima jos 1

ta peticija o kojoj pricate je odavno zavrsena... potpisi su bili skupljeni i imali su dozvolu i sve ali Milanova majka nije zelela da se nazove ulica po njemu, tako da je se propalo
steta steta
ideja je sjajna...

a, da,
volim ekv...............
What a pitty....
Ako se neko borio za promene i (r) evoluciju to je Milan.....

Raste kao nada, kao more, kao govor

kao pokret, kao zora, kao dete, kao krv

kao zelja, medju nama...

Raste kao bol,

i grize sve pred nasim ocima...

Raste i njegova slava..... MILAN MLADENOVIĆ

Fleur:
Po meni su pogrijesili sto nisu odmah pitali G. Mladenovic za dozvolu. :!:
ako se ja dobro secam cele te price, nisu je pitali odmah jer nisu mogli da uspostave kontakt s njom, secam se da mi je drug pricao da su isli prvo kod Djuleta iz Van Gogha da bi ih on spojio sa Milanovom majkom, njega su cekali par nedelja, a komisija koja odlucuje o promenama imena ulica je zasedala bas u neko to vreme, pa su morali brzo da skupljaju potpise, i bas kad je sve bilo spremno Milanova majka nije dala pristanak....

a ima me na knjizevnosti, doduse u zadnje vreme samo cituckam sta drugi pisu, a slabije postujem :D

nešto najlepše što je svet imao !!!!!!!! DA SE NE ZABORAVE !!!!!!!!!!!
omiljene pesme : SRCE, PAR GODAINA ZA NAS, LJUDI IZ GRADOVA, ANESTEZIJA, KRUG....... ma sve su odlične !!!!!!!!!!!!!!!

Back