Ekstroverti ili introverti

za prijatelje i intro i ekstra a za partnere uglavnom teske ekstroverte, mada se retko nadje i poneko normalan
zavisi od faze, ili ne mozes u kucu da me uteras, ili ne mozes iz nje da me isteras ali nikada nije ujednaceno i stabilno, ekstremno se menja.

Kakve to ima veze sa priajteljstvom?? To su povrsne osobine koje nemaju puno veze sa karakterom neke osobe.

Ja sam negde u sredini. Ne zudim da sa svima budem "prijatelj" po svaku cenu ali se i ne skrivam u neki mracni cosak.

Ima, jer ekstrovertna osoba lako sklapa prijateljstva u svim prilikama, slobodnija je, što bi se narodski reklo. Introvertna osoba je njena suprotnost.

Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?

Kakve to ima veze sa priajteljstvom?? To su povrsne osobine koje nemaju puno veze sa karakterom neke osobe.

Ja sam negde u sredini. Ne zudim da sa svima budem "prijatelj" po svaku cenu ali se i ne skrivam u neki mracni cosak.

Ima, jer ekstrovertna osoba lako sklapa prijateljstva u svim prilikama, slobodnija je, što bi se narodski reklo. Introvertna osoba je njena suprotnost.

Prvo pitanje je bilo kakvu osobu pre biram za prijatelja. Imam prijatelje koji pripadaju i jednom i drugom tipu i svako od njih mi je podjednako dobar prijatelj. To su osobe u cijem se drustvu prijatno osecam, imamo uzajamno poverenje mozemo da racunamo jedni na druge... To su prava prijateljstva za koja sam ja dao komentar.

Back