gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?
vise sam ekstrovertna nego introvertna, mada zavisi od faza. prijatelje imam oba tipa, ali verovatno opet vise ekstrovertnih, lakse je na njih naici nego na zatvorene i povucene....Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?
Ubaci K (kao quita) izmedju E i s u naslov![]()
moze prevod
Kakve to ima veze sa priajteljstvom?? To su povrsne osobine koje nemaju puno veze sa karakterom neke osobe.
Ja sam negde u sredini. Ne zudim da sa svima budem "prijatelj" po svaku cenu ali se i ne skrivam u neki mracni cosak.
Kakve to ima veze sa priajteljstvom?? To su povrsne osobine koje nemaju puno veze sa karakterom neke osobe.
Ja sam negde u sredini. Ne zudim da sa svima budem "prijatelj" po svaku cenu ali se i ne skrivam u neki mracni cosak.
Ima, jer ekstrovertna osoba lako sklapa prijateljstva u svim prilikama, slobodnija je, što bi se narodski reklo. Introvertna osoba je njena suprotnost.
e thanx,sve biram introvertne ,ne tracim zivot na smaraceEkstrovertan - društven tip koji je stalno okružen ljudima i teško podnosi usamljenost.
Introvertan - zatvoreniji tip koji voli samoću i ima manji i odabrani krug prijatelja.
Ambivertan - nešto između.
Takođe.za prijatelje i intro i ekstra a za partnere uglavnom teske ekstroverte, mada se retko nadje i poneko normalan
zavisi od faze, ili ne mozes u kucu da me uteras, ili ne mozes iz nje da me isteras ali nikada nije ujednaceno i stabilno, ekstremno se menja.
Ima i jednih i drugih.. pomalo bi površno bilo birati bliske ljude (a prijatelji, kao i partneri, to jesu) na osnovu puke ekspresije ličnosti.Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?