Ekstremno ekstremno

Боки јел су твоји аргумненти да на почетку космичког доба нису знали да ли је Земља округла?:rotf:
Јеси ти чуо за кориолисову силу, фукоово клатно, магеланов обилазак Земље...
Немој се више глупирати, само падаш у већи глиб, а никог нећеш убедити ни у шта.

on bi oborio i teoriju relativiteta. samo kad bi znao pisati i citati....

Боки јел су твоји аргумненти да на почетку космичког доба нису знали да ли је Земља округла?:rotf:
Јеси ти чуо за кориолисову силу, фукоово клатно, магеланов обилазак Земље...
Немој се више глупирати, само падаш у већи глиб, а никог нећеш убедити ни у шта.

Aj ti to sada reci mornaru koji je tu samo da kuha za posadu i pije Rum :) ...bem li ga...malo gubis kompas sa argumentima (:

Tj...nema kontraargumenata...samo TRECE OKO obrazovanje :lol:...

Ja mislim da ima. Ovo se radi da bi se privukla paznja. Pre ce neko ko je bio zanemarivan ili ponizavan poceti ovo da radi. Osoba ne oseca da postoji bez naglasenog adrenalina.

A mislim da ima veze sa vaspitanjem i to sto je odnos prema zivotu negativan, osoba ne voli sebe i svoj zivot kad se dovodi u ovakvu situaciju.

I jedno i drugo ima mnogo veze sa porodicom.

A zašto misliš da nije moguće da je njemu ovo pozitivan odnos prema životu? Da uživa? Da radi ono što 99,9% ljudi na svetu ne bi smelo ni da pomisli da uradi? Meni to liči kao dobar život. I da, može da pogine odavde, ali možeš i dok prelaziš ulicu, ovamo su veće šanse, to da, ali ne znači da ti se samo ovde može desiti nešto loše.

I ja volim da radim tako neke stvari, da rizikujem puno, što bi se reklo "all in", ali ako nije tako - nije mi ni zanimljivo, a za sve ima 50% šanse.

Aj ti to sada reci mornaru koji je tu samo da kuha za posadu i pije Rum :) ...bem li ga...malo gubis kompas sa argumentima (:

Tj...nema kontraargumenata...samo TRECE OKO obrazovanje :lol:...
На почетку космичке ере нису знали да ли је Земља округла!!!:rotf:
Покупи чауре, склопи шатор и немој се више брукати.

Majko...ima li kod tebe argumentata ili je sada pocelo prepucavanje corcima :mrgreen:...?
:rotf:
Бокице неке аргументе помињеш?!?

...Kada su se otisnuli o tlo...ni sami ne znajuci da li je zemlja okrugla ili ne...krenuli su u samoubistvo :)...nemoj molim te sa mnom o tome...u pravu sam. Malo si se zaletio al ok je...oprasam. Bitno je da si nesto shvatio.

- - - - - - - - - -

...naravno, samo cinjenicama...a ja sam ti ih naveo X...dok ti...ti samo postavljas pitanja...argumente nisam vidio :)...toliko...

Ko kada se otisnuo :)?

Vidim da te zabolilo...ajde sada (:
Бокице аргументе, не вреди да спамујеш довољно си се исбламирао.

- - - - - - - - - -

zemlja je ravna ploca koju drze cetiri kornjace, donatelo, rafaelo, mikelandjelo i leonardo
Има на ПДФ Теорије завере један заступник палачинка Земље, треба их упознати.

Бокице аргументе, не вреди да спамујеш довољно си се исбламирао.

Ako ti kazes...:mrgreen:...

Ajde mi onda kao takvom laiku, odgovri, molio bih, na moje apsurtne tvrdnje. To bi takvom kapacitetu kao tebi bilo kao o cas posla :rotf:...bar na jedan...

- - - - - - - - - -

Има на ПДФ Теорије завере један заступник палачинка Земље, треба их упознати.

I tamo si bio...doduse kada vidim da si za 5 godina nalupao 40 ILJADA postova :lol:...trebao bih se zapitati koliko su diskusije sa tobom uopste ozbiljne...msm...ocigledno nista drugo ne radis osim sto si za racunarom...ima li bar trunka iskustva u tebi :mrgreen:...

Ako ti kazes...:mrgreen:...

Ajde mi onda kao takvom laiku, odgovri, molio bih, na moje apsurtne tvrdnje. To bi takvom kapacitetu kao tebi bilo kao o cas posla :rotf:...bar na jedan...

- - - - - - - - - -

I tamo si bio...doduse kada vidim da si za 5 godina nalupao 40 ILJADA postova :lol:...trebao bih se zapitati koliko su diskusije sa tobom uopste ozbiljne...msm...ocigledno nista drugo ne radis osim sto si za racunarom...ima li bar trunka iskustva u tebi :mrgreen:...
Бокице још је Ератостен пре више од 22 века израчунао пречник округле Земље а ти се глупираш питањем јесу ли знали да је Земља округла на почетку космичке ере пре 60 година.:rotf:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Eratosten
Твоје незнање заиста није за ширу јавност.

Бокице још је Ератостен пре више од 22 века израчунао пречник округле Земље а ти се глупираш питањем јесу ли знали да је Земља округла на почетку космичке ере пре 60 година.:rotf:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Eratosten
Твоје незнање заиста није за ширу јавност.

Da ne ulazimo u sitna crevca...pitanje je dokaza!!!

Sada, sa druge strane, osvrnuo bih se na tvoje postove i slobodno vrjieme...imal iza tvoje price sta verodostojno ili ne :mrgreen:...mozemo li se vratiti na temu, molio bih :lol:...ili ti nije u cilju :mrgreen:?

- - - - - - - - - -

Mora se priznati da imaju mudda ko bikovi.
Pored vestine i snage
.

Opa...sad smo i ovde stigli :mrgreen:...na pocetku je bilo besmisleno i bolesno :lol:...kao i sa "F" :rotf:...pa dobro majku mu...jos ces se i sa Kolumbom samoubiti...

Ej...ajde igraj "Uncharted" mozda ces lakse savladati pricu o Frencis Drejku :rotf:...

Da ne ulazimo u sitna crevca...pitanje je dokaza!!!

Sada, sa druge strane, osvrnuo bih se na tvoje postove i slobodno vrjieme...imal iza tvoje price sta verodostojno ili ne :mrgreen:...mozemo li se vratiti na temu, molio bih :lol:...ili ti nije u cilju :mrgreen:?
Шта није у реду с доказом?
Нећеш ваљда одустати од властитог аргумента о питању округле Земље за коју нису знали на почетку свемирског доба?

Шта није у реду с доказом?
Нећеш ваљда одустати од властитог аргумента о питању округле Земље за коју нису знали на почетку свемирског доба?

Tema je (procitaj prvi post)...a ne da li je vec Aristotel znao da je zemlja okrugla...
Ocajnicki se hvatas za pitanja...daj odgovorte na svoje povrsne tvrdnje...

Moram priznati da pravimo napredak...vec si priznao dve stvari koje si na pocetku odbacivao...sredicemo mi i ostalo :D

Tema je (procitaj prvi post)...a ne da li je vec Aristotel znao da je zemlja okrugla...
Ocajnicki se hvatas za pitanja...daj odgovorte na svoje povrsne tvrdnje...

Moram priznati da pravimo napredak...vec si priznao dve stvari koje si na pocetku odbacivao...sredicemo mi i ostalo :D
:hahaha:
Ератостен незналице!!!
Немаш ти Бокице аргумената, само празне тлапње.
Волим што тако грчевито покушаваш да покажеш да си у праву, све више тонеш у глиб гупости.
Его у потпуној несразмери са знањем, разумевањем и способношћу да вербализујеш мишљење чак и када је погрешно.

:hahaha:
Ератостен незналице!!!Немаш ти Бокице аргумената, само празне тлапње.
Волим што тако грчевито покушаваш да покажеш да си у праву, све више тонеш у глиб гупости.
Его у потпуној несразмери са знањем, разумевањем и способношћу да вербализујеш мишљење чак и када је погрешно.

:neutral:...ti mene stvarno zayebavash...

Nego, hocemo na temu ili da nastavish lupati novih 40 ILJADA postova :(

popichkali ste se oko penjanja na extremna mesta. :lol: svaka vam cast...

sto se tice teme, ja bih bila ponosna na svoje dete da sme ono sto ja nisam smela i delimicno kada sma htela nisam znala ni gde, ni kako, ni sa kim. inace svaki sport je rizican..setite se samo glumca koji je prvi igrao supermena, samo je pao sa konja i ostao dozivotan tezak invalid...onda najbolje da nikada ljudi i ne jasu. a dok sam jahala desilo se par puta da sma mogla da zavrsim ko supermen, ali nisam.

onda onaj nas padobranac sa nekih 1000 skokova sada je paralizovan od struka i tako...

- - - - - - - - - -

to sto ovi rade je pomeranje granica...kao i uvek postoje oni koji vole da pomere granicu moguceg.

Back