Ekstremno ekstremno

Nemam pojma, mislim da bih se ispovraćao, potom onesvestio, pa bih kada se probudim opet povratio od muke. Onda bih molio, preklinjao, plakao, pitao dete gde sam pogrešio, šta treba da uradim. Posle bih doneo pištolj i rekao da me ubije, da ne ubija sebe, neka prvo mene ubije da ne preteknem.
U sledećoj fazi borbe bih dete poveo za ruku ko ovaj čale, da mu dam adrenalin:

Nemam pojma, mislim da bih se ispovraćao, potom onesvestio, pa bih kada se probudim opet povratio od muke. Onda bih molio, preklinjao, plakao, pitao dete gde sam pogrešio, šta treba da uradim. Posle bih doneo pištolj i rekao da me ubije, da ne ubija sebe, neka prvo mene ubije da ne preteknem.

Šta bi garavom ?
Deluje mi dezorijentisano...!

Poslednja izmena:
Nema šanse, nisu u tom fazonu :lol: Definitvno bi izbegli i pomisao.

ja sam kao klinac, ako je važno, nahvatao strah od visine, ali kad tačno...ne znam.... pa sam to potisnuo i ne sećam se uopšte razloga, pokušavao sam, ali je to izgleda bilo nešto strašno dramatično što mi se deislo pa je otišlo u registar potisnutog sećanja.... . Da vidim slučajno klince tako u vratolomnim situacijama, bogami, zvali bi hitnu pomoć da me ranimira.

ma ne mogu ni da zamislim.

Nema šanse, nisu u tom fazonu :lol: Definitvno bi izbegli i pomisao.

Ma sve je to u redu, iz ove perspektive ni ja ne vidim tu mogućnost. Međutim, kad se setim tog nekog netipičnog pogleda i blagog osmeha, ko da nije moje dete božemeprosti; a očas potom:

DSC00104a.jpg
DSC00110a.jpg

Пази био сам у ЈНА при РВ и ПВО и више пута су нас транспортовали хеликоптером, МИ-8 углавном.
Приликом регрутације за овај род поред уобичајеног лекарског прегледа иде и преглед за рад/осетљивост на висину... па ипак није нам било свеједно када се узлеће, или слеће, мада сам лет на нпр 3км висине није нешто трауматичан.
Ови с филма су адреналински идиоти који ће адекватно и скончати на оваквим, или сличним акробацијама, еволуциони шкарт попут неких наших далеких предака који би из сигурног уточишта отишли да се налипају воде у глуво доба ноћи и завршили као оброк предаторима.

kakvi su danasnji roditelji tremarosi ne pustaju decu 2 metra od sebe frka da se ne povrede,a druga krajnost kad se odvoje tih 2 metra obavezno se desi sranje i naravno oni nisu krivi sto im dete ide po biciklistickoj stazi,kaze juce jedna na trotoaru ovuda se ne vozi bicikl,ali kaze detetu od dve god ne meni,nemadoh vremena da joj kazem nek izmeste baste kafica i naprave bici stazu ako joj nije potaman da dete tu vileni

:ok: Ово је супер. :super:

Kako biste reagovali kad bi vase dete bilo akter ovakvog filma? :)

Bio bih ponosan na njega (: ...
Imati tako smjelog sina je za ponos :)

Toliko je ljudi koji rade poslove koji su mnogo opasniji od stvari na ovom videu a malo ko to zna...
Bez hrabrih ljudi nikada ne bi pomjerali granice :)!!!

Respekt mali, samo naprijed...

PS znam za njega od prije...

- - - - - - - - - -

U sledećoj fazi borbe bih dete poveo za ruku ko ovaj čale, da mu dam adrenalin

...a ovamo Karpati na BMW-u, a matori :lol:...ista ta voznja motorom mnogim roditeljima (majkama i ocevima) zavrce creva :) ...svi mi u necemu pretjeravamo...samo ne tu toj mjeri i na drugi nacin...

kakvi su danasnji roditelji tremarosi ne pustaju decu 2 metra od sebe frka da se ne povrede,a druga krajnost kad se odvoje tih 2 metra obavezno se desi sranje i naravno oni nisu krivi sto im dete ide po biciklistickoj stazi,kaze juce jedna na trotoaru ovuda se ne vozi bicikl,ali kaze detetu od dve god ne meni,nemadoh vremena da joj kazem nek izmeste baste kafica i naprave bici stazu ako joj nije potaman da dete tu vileni

:rumenko::rumenko:jao ja sam proše nedelje onako ko mentol zamišljena zamalo s.****** i sebe i biciklistu, onaj deo kad kod rampe ulaziš na adu uopše nisam registrovala kuda sam pošla..dok se nije skoro zakucao u mene. Baš me blam pojeo. A prva zvocam kad vidim pešaka na biciklističkoj.

Ne mogu unapred da ti smislim reakciju, pošto su mi ovakve stvari šokantne i mislim da normalni ljudi ne zaslužuju ovakvu decu. Adrenalinski zavisnici, pak, zaslužuju, pa neka majčica priroda nekako udesi da se oni lepo time bakću. :manikir:

Чему служи та такозвана храброст а у ствари тешка лудост?

Da se npr "zavuce u rupu od koje bi se tebi prevrtao stomak" i izvuce potrpane u zemljotresu...isto tako i spasi ljude koji se na planinama usled lavine nadju na nedodirnim tackama :) ...da zarone tamo gdje masine ne mogu... :) ...svi smo mi pametni dok nam ne zatreba, onda smo srecni kada nam se tako srcani momci nadju pri ruci :) ...gluvo bilo...

Poznat ti je podatak o broji dobrovoljaca koji su se zrtvovali nakon nesrece u Fukushimi :) ??? Naravno da nije!!!

Da se npr "zavuce u rupu od koje bi se tebi prevrtao stomak" i izvuce potrpane u zemljotresu...isto tako i spasi ljude koji se na planinama usled lavine nadju na nedodirnim tackama :) ...da zarone tamo gdje masine ne mogu... :) ...svi smo mi pametni dok nam ne zatreba, onda smo srecni kada nam se tako srcani momci nadju pri ruci :) ...gluvo bilo...

Poznat ti je podatak o broji dobrovoljaca koji su se zrtvovali nakon nesrece u Fukushimi :) ??? Naravno da nije!!!

Добро, предајем се. Очекујем да видим твоје дете на сличном клипу за коју деценију.

Добро, предајем се. Очекујем да видим твоје дете на сличном клипу за коју деценију.

Ja od svoj djeteta to necu praviti, "ja cu ga pustiti da samo bira sta zeli" :) ...prosto ko pasulj...

Nekada nije lose i razmisliti prije nego se donese povrsna osuda i misljenje :)

- - - - - - - - - -

ni ja to ne shvatam, al dobro...to sam samo ja

Evo i tebi Dee...

pre Fukušime je tu bio Černobil i postoji film na ju tjubu o tome, pa pogledaj...ljudi se se doslovno žrtvovali da bi ublažili katastrofu
ali ovo što je okačeno ovde i to sa hrabrim ljudima koji su žrtvovali svoje živote i svesno išli u smrt zarad dobrobiti čovečanstva su nebo i zemlja

ovo je čist avanturizam adrenalinskih frikova i rezultat dokonosti bokataške derladi

Back