- Poruka
- 129.933
Kako biste reagovali kad bi vase dete bilo akter ovakvog filma? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekstremno ekstremno....
--------------
Gde ćeš na godišnji ?
Ići ću u Baden - Baden !
Pa, dobro. Nema potrebe da mi ponavljaš, nisam gluv....
mogla bih samo da se pomolim
(i da se zapitam gde smo pogresilI)
Ja mislim da ima. Ovo se radi da bi se privukla paznja. Pre ce neko ko je bio zanemarivan ili ponizavan poceti ovo da radi. Osoba ne oseca da postoji bez naglasenog adrenalina.\
realno nisam siguran koliko ovakvo ponasanje ima veze sa vaspitanjem.
Ja mislim da ima. Ovo se radi da bi se privukla paznja. Pre ce neko ko je bio zanemarivan ili ponizavan poceti ovo da radi. Osoba ne oseca da postoji bez naglasenog adrenalina.
A mislim da ima veze sa vaspitanjem i to sto je odnos prema zivotu negativan, osoba ne voli sebe i svoj zivot kad se dovodi u ovakvu situaciju.
I jedno i drugo ima mnogo veze sa porodicom.
Genetika donosi predispoziciju, kao i za ostale zavisnosti, ali dok ne pocnes da pijes, nisi alkoholicar (i sve ostale zavisnosti, da ne navodim) i ne postanu svi sa nekom predispozicijom zavisnici.Tzv zavisnost od adrenalina nema veze sa vaspitanjem, cista fiziologija i genetika
Jao ne znam..ja bi ko iz vica ona keva vozača Formule 1 kad on kreće na trku - ćao kevo idem na posao, ajde sine ćao nemoj brzo da voziš....bilo bi penji se al nemoj puno visoko ljubi te majka.
nope..nemas dobar naglasak na prvoj i drugoj reci![]()
Znaci to sto ja sad pijem i kurvam se, po forumasima, je greska mojih roditelja...
Svidja mi se postavka stvari moram priznati..![]()
nije valjda da se kurvash?((((((((((((
- - - - - - - - - -
i to bez mene!!!![]()
Jao ne znam..ja bi ko iz vica ona keva vozača Formule 1 kad on kreće na trku - ćao kevo idem na posao, ajde sine ćao nemoj brzo da voziš....bilo bi penji se al nemoj puno visoko ljubi te majka.