EKSTREMNI SPORTOVI U VALJEVU

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro je......ima ljudi,sve metalci i zene...=DEADLY ALLIANCE!!!! :)
Idem da branim VA,"sa zastavom u ruci....."po drygim forumima,ako se vratim...ne ochekujem da me celivate,jer na izdajnike sam navikao....ali uvek postoji prvi puut-POSLEDNJI je najjachi,

-----Dragi moji VA ne bih se sa vama kachio,mali je ovo grad.....s'toga..lepi da ste------+klj=beathifulMariiiIAI on my Soul....

@ALPIN_SPELEO
Vidi,ja sam u tom klubu bila do 1999. kada se moja tadasnja ekipa (kik bokseri) zakacila opasno na akciji na Durmitoru sa "starom gardom",ludacima,alkosima i budalama matorim,Djapom,Svetom Kovacevic,i dragom mu Oljom,Ratiborem,ma,sa svim onim preko 35 godina,tako da,ako su oni jos uvek tamo-nista od mog povratka. A svadja je pocela prvo oko toga sto je Sveta Kovacevic,kao VODJA AKCIJE,trazio od klinca,novajlije,decka od 17 godina da obelezi farbom stenu BEZ OSIGURANJA,onda sam se ja prva pobunila (treba li da napomenem da je vodja akcije bio non stop pijan?)i zahtevala da mu ja stavim osiguranje,ko da je tesko vezati makar konopac oko struka,a na to je Sveta odgovorio da cu ja ,za kaznu,da idem da obelezavam stene ceo dan BEZ OPREME I BEZ OSIGURANJA,ja sam to iz inata URADILA,a kasnije,par dana kasnije,T. je pesacio nekoliko kilometara da bi napunio baterije za 2 lampe,a Sveta ga je napao FIZICKI kako je smeo da uzme punjace bez pitanja!? Onda je izbila kolektivna tuca,mi protiv njih,sevale su sekirice i nozevi,ne samo pesnice...ne daj boze nikome onako nesto...u sred nedodjije,vodja akcije mrtav pijan...a sve kod njih...hrana u dzipu,dzip u kafani udaljenoj 15 kilometara...a mi sami i gladni...***** im mater!Jesu li jos tamo???
Ako jesu,onda da se bacim ja na neki drugi sport...ima li neko info o konjickom klubu u Deguricu?
pozz svima

M4j4:
@ALPIN_SPELEO
Vidi,ja sam u tom klubu bila do 1999. kada se moja tadasnja ekipa (kik bokseri) zakacila opasno na akciji na Durmitoru sa "starom gardom",ludacima,alkosima i budalama matorim,Djapom,Svetom Kovacevic,i dragom mu Oljom,Ratiborem,ma,sa svim onim preko 35 godina,tako da,ako su oni jos uvek tamo-nista od mog povratka. A svadja je pocela prvo oko toga sto je Sveta Kovacevic,kao VODJA AKCIJE,trazio od klinca,novajlije,decka od 17 godina da obelezi farbom stenu BEZ OSIGURANJA,onda sam se ja prva pobunila (treba li da napomenem da je vodja akcije bio non stop pijan?)i zahtevala da mu ja stavim osiguranje,ko da je tesko vezati makar konopac oko struka,a na to je Sveta odgovorio da cu ja ,za kaznu,da idem da obelezavam stene ceo dan BEZ OPREME I BEZ OSIGURANJA,ja sam to iz inata URADILA,a kasnije,par dana kasnije,T. je pesacio nekoliko kilometara da bi napunio baterije za 2 lampe,a Sveta ga je napao FIZICKI kako je smeo da uzme punjace bez pitanja!? Onda je izbila kolektivna tuca,mi protiv njih,sevale su sekirice i nozevi,ne samo pesnice...ne daj boze nikome onako nesto...u sred nedodjije,vodja akcije mrtav pijan...a sve kod njih...hrana u dzipu,dzip u kafani udaljenoj 15 kilometara...a mi sami i gladni...***** im mater!Jesu li jos tamo???
Ako jesu,onda da se bacim ja na neki drugi sport...ima li neko info o konjickom klubu u Deguricu?
pozz svima

to sa kikbokserima mi zvuci kao da si bila sa nekim tipovima naostrenim za fajt....
ekipa je u grupi sada skroz mladja,
ja sam jedan od starijih, a u speleolozima sam od 2000. godine...
ima oko 10-15 aktivnih clanova i oko 20tak koji se pojavljuju s vremena na vreme.
sto se tice svete, ok je lik bio u dosadasnjim kontaktima koje sam ja ostvario sa njim.
za to pre sam cuo, ali ne zelim mnogo da pricam o tome jer nisam bio tu i nemam pojma ko je koga i zasto nervirao i s kime se tukao...
ako te jos zanima speleologija,
sastanci speleo grupe se odrzavaju u Posejdonu, preko puta Gimnazije, ulaz kod apoteke.
subota 19:30.ili bacis meni mail pa ti bolje objasnim...
alkohol-zabranjen na aktivnostima speleologa...sto je i razumno jer covek kada je na uzetu treba da je 100% ok.
:wink:

Alkohol je zabranjen na aktivnostima? Ooo,konacno,hvala bogu! Hvala na info,ali ako je Sveta jos tamo,necu ja doci,a inace ti momci iz kik boks kluba nisu uopste takvi likovi kao sto si pomislio "naostreni za fajt",ti ljudi se nikada nisu potukli van ringa ni sa kim,niti su oni prvi napali-Sveta je skocio na T. da ga bije i pokusao je da PRESKOCI PREKO MENE koja sam sedela na klupi ,medjutim zaglavio se,joj koja smesna scena,u pokusaju da preskoci preko mene,zapravo mi je seo na glavu prebacivsi samo jednu nogu,a druga je ostala meni na ledjima,i ,kako se `zaglavio` umesto da sidje sa moje glave,on me je odozgo udarao pesnicama kako bi me `preskocio`,a kad je poceo da me udara,onda su ostali skocili na njega...meni je potekla krv na nos,a T. je poceo da ga juri...onda je Sveta od Djape trazio pistolj,a ovaj mu ga nije dao,pa je Sveta uzeo noz,onda nozem gadjao T.,pogodio ga,tj,okrznuo,a T.se izbezumio od besa pa je poceo da ga juri,i gadjao ga sekirom,srecom,promasio je,inace bi i mrtvih bilo!Izvinjavam se sto je ispalo da sad ogovaram,ali to mi je ostala jedna veca trauma,majke mi...a kad smo odlucili da odemo sa Durmitora sutradan,morali smo da krenemo u cik zore,sa sve teskim rancevima i satorima,i vrecama,i presacili smo ceo dan,pa smo tek uvece stigli do `civilizacije`. Posle toga smo u narednih nekoliko sastanaka speleoloske grupe pokusavali da `isteramo pravdu`,da oteramo iz kluba neke ljude,ali smo odustali na kraju i mi smo se povukli,posle smo culi da je Sveta otisao iz kluba,ali se kasnije vratio. Da se ja pitam,njega je trebalo tuziti i da imalo ima pravde trebalo je da dobije cak zatvorsku kaznu. A inace ,(ako znas ko je bio pokojni Zoran zvani "Runda" koji je poginuo na jednoj od akcija tako sto je mrtav pijan upao u jamu) 99% smrtnih slucajeva je bilo posledica ljudskog faktora ,a ne neispravne opreme (vecina je poginula tako sto je pala pijana a nije bila osigurana,dakle,pijan,bez opreme,padne i pogine,a posle kazu kako je speleologija opasna,ne,opasno je biti pijan! )
Ja sam volela speleologiju,i jako sam se razocarala sto se od ovih starijih "glavnih" niko nije zalagao za napredak kluba,nego su dolazili tamo da se napiju i da muvaju klinke koje su dosle u klub-iskreno,od tog vremena sam zamrzela alkoholicare do te mere da ne mogu pijanog coveka da gledam! (sad da ubacim malo crnog humora:sto mi `narkosi` mrzimo one `alkose` :lol: )

p.s. Zna li iko nesto o konjickom klubu u Deguricu???

Dobro je kada neko.....ne pije,MRZIM zestoka ****......da li znash da alkohol ....ma znash sigyrno---da pivo nije pice,vec osvezavajuci napitak......
----------Ja sam jahao konje,igrao stoni tenisa.......i skoro sve sportove iz zabave,ali nisam AIKIDO a hteo sam sa 13 da pocnem, medjutim to je tad bilo u BGu....ako budem nashao u VA....da se aktiviram,....
-----Ovaj Ivan je malo....chudan za one koji ga ne poznaju ali iz vidjenja svideo mi se njegov stav prema zivoty ii zavidim mu....ima nesto sto se meni svidelo jako....

od toga sto si navela...m4j4..slabo sta se moze zateci u klubu danas..
naprotiv, radimo na razvoju kluba i radu na nekim visim nivoima...
odlazimo na medjunarodne ekspedicije,
bili smo samo ove godine u Ceskoj, Francuskoj.
dva kursa po dva meseca godisnje...
saradnje sa ostalim klubovima Srbije...
jame, pecine, jame, pecine, setnje, tereni, druzenja, kampovanja...
ima dosta mladih,
a tek ce i da bude..
istrazivati je mnogo lepo, problem je sto se to vremenom zaboravlja kod ljudi...
zaborave na neizvesnost, traganje, ideje, inovacije...
hehe...
speleologija je meni strava, pruza dosta mogucnosti, pre svega putovanja ako zelis da se bavis njom...

sto se tice poginulih-ima i u saobracaju.
alpinizam,speleo, canyon jesu dosta eksponirani sportovi, zato kazu i ekstremni, ali uz pravu skolu mozes biti prilicno bezbedan u bilo kojoj situaciji.
zao mi je sto si stekla takve utiske, upala si u neko cudno vreme tamo...
neki od nas su shvatili da nista ti niko nece promeniti, dok ne uradis sam.za nove stavri se treba boriti, stvarati.

eto, pozz

i ako te interesuje jos speleologija mozes uvek doci...
a sto se tice konjickog kluba, to ti i nije neki ekstremni sport, zar ne?

@pivo je hrana :) kaloricno je kao jedno jaje ;)
@copor pasa ,tacnije 100 pasa su sinteri uhvatili u dvoristu gimnzaije pre neki dan (ako me je keva tacno informisala...ako nije,sto kaze Balasevic:"Ako su lagali mene,i ja lazem vas" :) )

M4j4:
@copor pasa ,tacnije 100 pasa su sinteri uhvatili u dvoristu gimnzaije pre neki dan (ako me je keva tacno informisala...ako nije,sto kaze Balasevic:"Ako su lagali mene,i ja lazem vas"

Pasa ima kol'ko hoces! Cuo sam da seljaci donose male dzukelice na pijac i da ih tu pustaju ili ih pustaju po naseljima. Taj problem nije resavan jedno 2 godine i za dve godine broj psica je porastao eksponencijalno! Valjevo i nema sintere (koliko ja znam) ... zao mi je tih zivotinja, mislim ne treba ih tek tako ubijati.

Back