Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Pozdrav za Ivana i celu speleo-istrazivacku ekipu! Keep up the good work!
Sto se tice diska, Kezuel ce ti to objasniti ;-) .
Sto se tice diska, Kezuel ce ti to objasniti ;-) .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
katta:@Wilkolak
Nisi mi rekao kako ti se dopala ona svirka na kojoj smo, valjda, bili oboje?
Ista cu onda >picu< kad naucim Gradca....? zbbunnn
M4j4:@ALPIN_SPELEO
Vidi,ja sam u tom klubu bila do 1999. kada se moja tadasnja ekipa (kik bokseri) zakacila opasno na akciji na Durmitoru sa "starom gardom",ludacima,alkosima i budalama matorim,Djapom,Svetom Kovacevic,i dragom mu Oljom,Ratiborem,ma,sa svim onim preko 35 godina,tako da,ako su oni jos uvek tamo-nista od mog povratka. A svadja je pocela prvo oko toga sto je Sveta Kovacevic,kao VODJA AKCIJE,trazio od klinca,novajlije,decka od 17 godina da obelezi farbom stenu BEZ OSIGURANJA,onda sam se ja prva pobunila (treba li da napomenem da je vodja akcije bio non stop pijan?)i zahtevala da mu ja stavim osiguranje,ko da je tesko vezati makar konopac oko struka,a na to je Sveta odgovorio da cu ja ,za kaznu,da idem da obelezavam stene ceo dan BEZ OPREME I BEZ OSIGURANJA,ja sam to iz inata URADILA,a kasnije,par dana kasnije,T. je pesacio nekoliko kilometara da bi napunio baterije za 2 lampe,a Sveta ga je napao FIZICKI kako je smeo da uzme punjace bez pitanja!? Onda je izbila kolektivna tuca,mi protiv njih,sevale su sekirice i nozevi,ne samo pesnice...ne daj boze nikome onako nesto...u sred nedodjije,vodja akcije mrtav pijan...a sve kod njih...hrana u dzipu,dzip u kafani udaljenoj 15 kilometara...a mi sami i gladni...***** im mater!Jesu li jos tamo???
Ako jesu,onda da se bacim ja na neki drugi sport...ima li neko info o konjickom klubu u Deguricu?
pozz svima
Mannibals:....da li znash da alkohol ....ma znash sigyrno---da pivo nije pice,vec osvezavajuci napitak......
Spada u prehrambene proizvode
strujici:Spada u prehrambene proizvode
M4j4:@copor pasa ,tacnije 100 pasa su sinteri uhvatili u dvoristu gimnzaije pre neki dan (ako me je keva tacno informisala...ako nije,sto kaze Balasevic:"Ako su lagali mene,i ja lazem vas"