Ekstremni pirsing i tetovaza

Sta je to extremno, ko to propisuje, kako se to meri i zasto je to gore od manje extremnog ili uopste bez tetovaza?

Slicno je kao i da si onda protiv tetovaza, samo sto ovako, svi zele da budu kao politicki korektni.

To kao oni homofobicari - Nisam homofob, nemam nista protiv gejeva, neka rade to, ja ih podrzavam, vise zena za mene ALI..........________ (insert homofobik thing).

Slicno i rasisti - "Nisam rasista, nemam nista protiv drugih, al Cigani stvarno smrdu a crnci jesu gluplji od belaca".

Pfff .... Ne volim "političku korektnost". Štaviše.
Kao što dozvoljavam mogućnost da se nekome dopada "ekstremna" tetovaža, tako imam slobodu da kažem da se meni ne dopada.
Pod "ekstremnim" verovatno svako misli šta hoće; za mene je to, recimo, tetovaža koja prekriva lice. Ne smeta mi, ali mi se ne sviđa. Imala bih protiv da to uradi neki od mojih sinova - i to na nivou primedbe, ili saveta da to ne učini. Ali pošto su obojica odrasli, nikom ništa.
Stvar ličnog izbora.

moje dete je htelo da tetovira tako neku skrivenu na stopalu
skocili smo i njen otac i ja, ne znajuci kakva je reakcija onog drugog bila
kaze dete - sta vam je, pa nece da se vidi
pa sta se onda tetoviras ako nece da se vidi :)
i tek skoro nam je rekla - e bas bi bilo bezvee da sam se tetovirala
a inace te kao male skrivene tatu ima moja poznanica
cemu zeno, kad se ni ne vidi sta je..al valjda je to centar svih frustracija koje ima

Pa moja drugarica i njen decko su uradili tetozvaze vezane jedna za drugu,tj za njihovu ljubav,a ona isto ima jos dve manje sto opet imaju neko znacenje za nju.To sto min e razumemo i ne pridajemo znaccaj slikama koje bi vidjali svaki dan na svom telu,to ne znaci da nekom drugom ne znace,i da nije srecniji...

- - - - - - - - - -

Al opet to su manje tetovaze nisu neki sad ekstremi,mada mi se cini i da je i tema skrenula na onu'sta mislite o (obicnim)tetovazama'

Obrati paznju na pun kontext recenice i kazace ti se samo. Da li vidis da sam napisao - kao klinac. I plus lozio. Nisam uradio stalnu, nego eto zajebavancija, privremena koja se skida od kupanja cak....Nisam odabrao pravu, sto opet govori da jesam "iznad" ovih.... Dalje, cak i da jesam uradio tribal, tribali su nesto uopsteno, vec neka umetnost, sve je i nista je, nisu vise popularni i ne oznacavaju ti i ne daju ti dijagnozu da si sovinista, fanaticni vernik ubica, mizogen, homofoban, rasista, ili sta vec.
U neku ruku su i vid umetnosti, jer ne govore mnogo o tome kao npr ona tetovaza o nekom - ovo ti je najveci naci rasista + uzgaja kucice za borbe i zeleo bi da etnicki ocisti svoju zemlju.

Oni to rade kao zreli odgovorni ljudi, a ti si to hteo kao klinac.

Kako klinci zele da probaju i drogu, opijaju se, puse, kradu, kolju se i sta sve ne rade, moja trenutna fasciniranost i zelja za nekim oblikom tribala je mala maca u odnosu na to.

Tako da eto po tome sam "iznad" njih, mada mi se nervira takav sklop recenice i poredjenje, jer vuce sa sobom diskriminaciju neku, pre bih rekao da "nismo bas u istom kosu".

Takodje, voleo sam te tribale da stavljam ne samo na sebe, nego i na skejt-bord kao klinja, pa kasnije malo na automobil (voleo sam da imam sportski auto oduvek, mada nisam imao i nisam to stavljao niti sam budzio automobile ) itd.

I napisao sam da nisam nacelno protiv njih ali da jesu u odr % slucajeva indikator za profilnu kartu osobe koja ih nosi. Ima naravno tu i stereotipa malo, ali u dosta slucajeva cete biti u pravu sa Vasom prvom impresijom kada ugledate nekog, a posle i uvidite njegove postupke kroz zivot.

htela sam bas to da te pitam - zasto mislis da ti na sebi sa tribalima koje kategorises kao neku vrstu umetnosti, ne izazivas kod onih koji cene umetnost upravo tu reakciju zgrazavanja
a da taj neko ko ceni pravu umetnost, te tribale smatra gluposcu i potpunim sundom, crtezi koji apsolutnonista ne znace, i u isto vreme iskreno punom emocijom voli svoju zemlju, svoju veru, svoju devojku i zeli to trajno na sebi da zabelezi u vidu tetovaze

Pfff .... Ne volim "političku korektnost". Štaviše.
Kao što dozvoljavam mogućnost da se nekome dopada "ekstremna" tetovaža, tako imam slobodu da kažem da se meni ne dopada.
Pod "ekstremnim" verovatno svako misli šta hoće; za mene je to, recimo, tetovaža koja prekriva lice. Ne smeta mi, ali mi se ne sviđa. Imala bih protiv da to uradi neki od mojih sinova - i to na nivou primedbe, ili saveta da to ne učini. Ali pošto su obojica odrasli, nikom ništa.
Stvar ličnog izbora.

Hehe, nemoj tako da se predajes borac. Znas kako ono bese - Ako zive pod tvojim krovom mozda (iako ne verujem), mozes da iskoristis ono klasicno - "Slusaj ti, dok si pod mojim krovom ________ ".

I bree, presli 18 godina i odmah mislis bespomocna si. :mrgreen::lol:

Moguce da je. Pod "ekstremno" sam pre svega mislio na tetovazu i pirsing lica (po meni je to najveci ekstrem).

Pa meni je to preterano i ruzno,al realno to sve zavisi od kulture,mozes da zamislis i neko daleko selo gde je obicaj i lepo da imas tetovazu kod oka..Ja mislim da u nekim slucajevima postoji neka kolektivna saglasnost oko toga sta je nepristojno li previse,al u vecini slucajeva sve to diktira kultura drustva u kome zivimo...Al ako neko u takvom drustvu gde se tet.na faci smatra nenormalnom to i uradi,gledacemo na njega(i sa pravom) kao na nekog ko trazi paznju,al ako to isto uradi osoba u nekom selu gde je to pozeljno lepo itd tamo ce gledati na njega kao na normalnu osobu....

Evo je ova opet.....

http://www.telegraf.rs/jetset/2301443-opet-isarala-lice-pogledajte-kako-izgleda-jelena-krunic-video

Zena je malko bolesna, ako smem da kazem. :mrgreen:

Iz nekih cudnih razloga, nekako mi je i simpaticna, mislim da bih mogao da se cak i druzim sa njom, deluje kao tip "ortakinje", ali nije bas pod vinklu.

Ne bi me cudilo ni da se istetovira ovako po licu. I nije sada "luda" od toliko tetovaza, ista je bila i kada je napravila prvu. Dakle i sa prvom bi bila isto toliko luda.

Dalje tetoviranje iznova i iznova, pokazuje samo da joj nesto zesce fali.....

Kao sto rekoh, kod mnogih su tetovaze dobar pokazatelj odredjene psihopatologije. Neke svoje psihopatoloske pojave sublimiraju tetoviranjem.

:whistling:

htela sam bas to da te pitam - zasto mislis da ti na sebi sa tribalima koje kategorises kao neku vrstu umetnosti, ne izazivas kod onih koji cene umetnost upravo tu reakciju zgrazavanja
a da taj neko ko ceni pravu umetnost, te tribale smatra gluposcu i potpunim sundom, crtezi koji apsolutnonista ne znace, i u isto vreme iskreno punom emocijom voli svoju zemlju, svoju veru, svoju devojku i zeli to trajno na sebi da zabelezi u vidu tetovaze

Pa, ako se gleda tako, onda moze biti. Mada ja sam pricao kada sam bio mlad i leteo 300 na sat kao i svako mlad, manje vise.
Zbog toga se ne moze ni porediti mnogo sad.

Tribali upravo zbog toga i imaju mozda prednost, po meni - oni su apstrakcija, a gde je nesto neodredjeno, uvek ima mesta, kako da kazem..... - proseraavanju. i izmisljanju i vrhunske umetnosti i filozofije ali i kica i sunda i zgrazavanja.

A ovi sto "punom emocijom vole svoju zemlju - vole malo sutra. To su extremisti kvazi patriJote kojima je samo bitno da bude nasilja, klanja i silovanja zena u tudjim drzavama koje napadaju.

Evo je ova opet.....

http://www.telegraf.rs/jetset/2301443-opet-isarala-lice-pogledajte-kako-izgleda-jelena-krunic-video

Zena je malko bolesna, ako smem da kazem. :mrgreen:

Iz nekih cudnih razloga, nekako mi je i simpaticna, mislim da bih mogao da se cak i druzim sa njom, deluje kao tip "ortakinje", ali nije bas pod vinklu.

Ne bi me cudilo ni da se istetovira ovako po licu. I nije sada "luda" od toliko tetovaza, ista je bila i kada je napravila prvu. Dakle i sa prvom bi bila isto toliko luda.

Dalje tetoviranje iznova i iznova, pokazuje samo da joj nesto zesce fali.....

Kao sto rekoh, kod mnogih su tetovaze dobar pokazatelj odredjene psihopatologije. Neke svoje psihopatoloske pojave sublimiraju tetoviranjem.

:whistling:

Inspirisan njom sam i pokrenuo temu. Kako se bas nikad nisam ni interesovao nije mi ni padalo na pamet da pirsing moze da se skine haha, pa sam se frapiao kad sam video onu joj alku u nosu, taman je ruzi kao sve otale tetovaze skupa, mozda je i skapirala pa skinula haha. Meni je ona isto nekako pivlacna za komunicirati i ako nisam imao stripljenja pogledadi vise od par klipova na preskoke 5 min. nism ranije cuo za nju, ostali nasi youtuberi ili pricaju o treningu ili racunarima a zenske o sminkanju, ova kao krene o sebi pa se presalta pa sve tako nekako...

Podrazo bih da tetoviranje iznova i iznova je kod nekih pokazatelj psihopatologije, ako nije previse da kazem da mi je srodno rezanju koze iznova i iznova sto je isto pokazatelj teskih stanja.

Inspirisan njom sam i pokrenuo temu. Kako se bas nikad nisam ni interesovao nije mi ni padalo na pamet da pirsing moze da se skine haha, pa sam se frapiao kad sam video onu joj alku u nosu, taman je ruzi kao sve otale tetovaze skupa, mozda je i skapirala pa skinula haha. Meni je ona isto nekako pivlacna za komunicirati i ako nisam imao stripljenja pogledadi vise od par klipova na preskoke 5 min. nism ranije cuo za nju, ostali nasi youtuberi ili pricaju o treningu ili racunarima a zenske o sminkanju, ova kao krene o sebi pa se presalta pa sve tako nekako...

Podrazo bih da tetoviranje iznova i iznova je kod nekih pokazatelj psihopatologije, ako nije previse da kazem da mi je srodno rezanju koze iznova i iznova sto je isto pokazatelj teskih stanja.

n znam kako uopste mozes da je slusas
minut dva i odmah ti je jasno da zena ima ozbiljnih psihickih problema

n znam kako uopste mozes da je slusas
minut dva i odmah ti je jasno da zena ima ozbiljnih psihickih problema
nzm mozda zato i mogu i moja devojka ima, dva najbolja druga i jos kojie znam pa i ja samo dugog tipa, no to nije diretkno vezano sa temom je taj deo ako bi mislili da je primer nekog ko im psih. probleme i izmedju ostalog ih sublimira jakim tetoviranjem, pirsingom

nzm mozda zato i mogu i moja devojka ima, dva najbolja druga i jos kojie znam pa i ja samo dugog tipa, no to nije diretkno vezano sa temom je taj deo ako bi mislili da je primer nekog ko im psih. probleme i izmedju ostalog ih sublimira jakim tetoviranjem, pirsingom

ma ne pricam o pirsingu i tatu kod nje, nego o nacinu na koji zena prica
kad zapeni i iskoce joj zile, pa se razmase rukama jer bez mahanja ne ume ni dobar dan da kaze, odmah vidis da tu nisu cista posla
samo sto ne eksplodira zbog frustracije koja je u njoj

Stvar ukusa, ne volim nesto ni pirs ni tetovaze, ali nekima zaista dobro stoji.
Ko hoce da isara celu ruku, lice ili sta vec, neka mu. Meni se ne svidja, njemu ili njoj se svidja i to je to.

Sve extremno mi deluje kao pokusaj privlacenja paznje, a mozda je samo nekonformisticki stav.

PPZYyIf.png

Back