Ekstremni BDSM i problem u pronalaženju seksualnog partnera

Ti bi @Black Baron-e mogao ladno da im kazes da prestanu da ti spamuju temu s obzirom da su prethodne tri strane (a ni prva nije bog zna sta) cist spam. Mogao bi, recimo, da se pozoves na to da ti nisi pitao sta su uzroci tvojih fetisa ni kako da ih se resis vec kako da ih zadovoljis. Osim, naravno, ako ti se prica o praziluku zapravo dopada, onda se izvinjavam. Ali meni se cini da si ti drukcija vrsta osobe, zato i pisem ovo. A ja da ih teram ne mogu, nije moja tema.

Da, u pravu si, nego ne mogu stalno da proveravam temu. Molim vas držite se teme opisane u naslovu i uvodnom postu. Hvala.

Znaci perverznakuso jedna. Latentna switch medical fetish frik. Idi se leci. Laza lazarevic. Salim se. Cool cestitam podelila si sa nama. Ne brini ne osudjujemo. Nadam se da ces imati super ljubavnika/partnera, ako vec nemas, koji ce uzivati sa tobom i ti sa njim. Dobro dosla u klub.
Volim seks i rado ga se secam, mada secanje bledi :lol:

Da, u pravu si, nego ne mogu stalno da proveravam temu. Molim vas držite se teme opisane u naslovu i uvodnom postu. Hvala.
Evo ja cu. Kao sto sam napisao i pre da je seks pozornica zivota, vecina nas kroz zivot i odrastanje ne prolazi samo kroz lepa i ususkana iskustva vec i ona koja nas sokiraju. Mislim da je super sto si ti to kanalisao kroz seks. Jer seks, naravno kada je bezbedan, kontrolisan i obostran, moze da bude odlican nacin da prozivis i negativna kao i poz iskustva.drugim recima oslobadjanje od stresa. Seks je kreativna energija. Uzivaj u tome i pusti pakosne ljude, nemas sta da se pravdas takvima.

Back