Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ljudi, koristite li ovo čudo i je l' vam eksplodiralo nekad?
Dajte neke bezbednosne mere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mojoj tetki je ceo rucak zavrsio na plafonu jednom prilikomLjudi, koristite li ovo čudo i je l' vam eksplodiralo nekad?
Je l tetka dobro?mojoj tetki je ceo rucak zavrsio na plafonu jednom prilikom(i ne zezam se)
otvorila ga je a da prethodno nije nivelisala pritisak
ja ga ne volim i izbacio sam ga.
pre nego sto ga otvaras stavi ga u sudoperu i pusti hladnu vodu preko njega da dodje do popustanja pritiska
Ne ce eksplodirati,ako se zapusi redovan ventil,koji ispusta paru,postoji i sigurnosni,koji ce izduvati sav pritisak iz lonca.Samo moze da se desi,ako nisi slucajno tu u tom momentu da zagori jelo koje spremas,jer sva voda izadje tako iz lonca.Inace 1/3 lonca mora biti prazna,a 2/3 napunjeno,kada se sprema nesto u njemu.Ne sme da se puni.Ljudi, koristite li ovo čudo i je l' vam eksplodiralo nekad?
naravno..nije to eksplozijaJe l tetka dobro?
Hoce dihtung guma na poklopcu pre da ode od stajanja,nego od koristenja.Meni je pravio problem na plinu mozda nije predvidjen za plamen ili je otisla guma nisam ga pre toga dugo koristio
da, ali i gumu hoće metalac da pošalje i posle 15 godina od kad si kupio lonacHoce dihtung guma na poklopcu pre da ode od stajanja,nego od koristenja.
Sigurno,dok ne prestane sa sistanjem,nema otvaranja.i ne treba šokirati lonac pod pritiskom hladnom vodom, ipak bolje da se sačeka 10 minuta da popusti pritisak, da sad ne davim s fizikom
sad mi se jede kuvan kukuruzSuper je, za kuvanje kukuruza