- Poruka
- 239.106
Što se kola tiče Rusi su baš mnogo toga kopirali. Lade su bile od Fiata 124, Moskviči na bazi starog Opela, Čajka kopija Bjuika, a i taj novi Aurus zaista liči na Rols.а кад су Руси било шта копирали и шта ће то њима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se kola tiče Rusi su baš mnogo toga kopirali. Lade su bile od Fiata 124, Moskviči na bazi starog Opela, Čajka kopija Bjuika, a i taj novi Aurus zaista liči na Rols.а кад су Руси било шта копирали и шта ће то њима?
Мада..слушај..Kinezi znaju da iskopiraju, ali Rusi ne znaju. Bas pohvalno.![]()
FSB zauzet rešavanjem slučaja zvučni top ovde.Nije čudno. Rusi čuvaju informacije koliko god mogu, uvek i svuda.
Bata Stojković, ali on je umro.Sta fali moskvicu.?
Па добро..мораш узмеш нечији МОТОР...Što se kola tiče Rusi su baš mnogo toga kopirali. Lade su bile od Fiata 124, Moskviči na bazi starog Opela, Čajka kopija Bjuika, a i taj novi Aurus zaista liči na Rols.
Tvoj Putin je upravo nacista, ako nisi znao.
Саће да ти каже да је твој зеленски комуниста ...
Ne mogu Rusi da iskopiraju Rols Rojs bas do detalja. I dalje je to kvalitet na nivou Lade.
Nije moj, ja ne botujem ni za koga, botino.Саће да ти каже да је твој зеленски комуниста ...
Botujes na svakoj temi.
Neverovatno.
Ajde,i krem sira se maze na lebaTvoj Putin je upravo nacista, ako nisi znao.
Kakva duhovitost i inteligencija, šta očekivati od putinovaca.Ajde,i krem sira se maze na leba
Ko gubi ima pravo da se ljutiBotujes na svakoj temi.
Neverovatno.
Mnogo si los covek,nemas smisla za humorKakva duhovitost i inteligencija, šta očekivati od putinovaca.
Mislim da ti dobar humor ne bi prepoznao ni da te udari posred lica.Mnogo si los covek,nemas smisla za humor
A i dalje se krem sira maze na hleba???Mislim da ti dobar humor ne bi prepoznao ni da te udari posred lica.
Ne, na glavu, pametnu.A i dalje se krem sira maze na hleba???
Obustavi pricu sa stranim agentomШто питаш?!?...
Због узрока или последице?
Na glavic prepametni pa da uzivas u krem siruNe, na glavu, pametnu.
а кад су Руси било шта копирали и шта ће то њима?
Све си живо помешао,Ти не знаш уствари где се ти лично и персонално налазиш у овом Универзуму..
Теби Курир,пинк,Информер и фаца Вође..твог,помутили мало тих можданих Вијуга које још поседујеш.
Кинези могу копирају тог Ролса.Они се тиме баве.
Руси се баве како Вас истребе на Бојном Пољу,дугломир ће ти посведочи,питај га?![]()
I kao što sam pretpostavljao, vrhunska duhovitost, prava putinovska.Na glavic prepametni pa da uzivas u krem siru
Imas neku fobiju od Putina??I kao što sam pretpostavljao, vrhunska duhovitost, prava putinovska.
Obustavi pricu sa stranim agentom
Ti da znaš koliko sam intelektualno superiorniji od tebe, pobegao bi pre nego što se potpuno izblamiraš.Za balvane i vise nego dovoljno