Eksorcizam

Mislim da nisu nikakvi djavoli u pitanju,vec odliv energije iz covekovih vitalnih centara.Prilikom rituala isterivanja,ta energija se vraca na svoje mesto sto izaziva fenomene drhtanja,vristanja,placa itd.Osoba koja je"posednuta,"veruje "isterivacu"pa je moguce da se vrati u normalno stanje.

Ako rade nestrucni, moze da bude vrlo opasno.A vi?

Ja ih zovem Entiteti. Duhovni privesci, prilepci. Zadnjih vekova, mnoga spiritualna bica proglasena su od strane crkve za pale iako ranije to nisu bila. Na primer vile. U vezi egzorcizma znam vise osoba koje su se susrele sa ovim fenomenom, sto kao posednuti sto oni koji su cesto prvi put sreli sa ovim preko terapijskog rada, skoro kod svih iznenadno i neocekivano. Opsednutnost postoji, ali to nisu Demoni. Demoni su ok, ljude opsedaju negativni entiteti. To mogu biti ostaci preminulih koji se zalepe na svoje bliznje, na njihovo energetsko i misaono telo. I umesto da se preminuli oslobode astralnog tela, obitavaju u svojim rodjacima. Postoje i oni koji ne mogu gore, na duhovne planove, pa se lepe za auru emotivno nestabilnih osoba time pokusavajuci izbeci tocak inkarnacije. Za veru ili neveru, znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali mnogi vernici pate od ovoga..... dokaz za ili protiv, bio covek vernik ili ne, jeste videti njegov potencijal koji ispoljava/neispoljava u materiji kao samosvesna jedinka. A potencijal je veliki.

Poznajem jednog katolickog svestenika, ozbiljnog coveka, koji ima pismenu dozvolu cak iz Vatikana DA MOZE DA SE BAVI EXORCIZMOM (isterivanjem djavola)!

Mislio sam da je to glupost (cuj, isterivanje djavola !) ali on me ubedjuje da je to SUSTA ISTINA!

Istarao je djavola iz vise od stotinak ljudi (80% su bile zene).

Kada u neke ljude udje djavo, samo specijalno obuceni ljudi mogu da ga isteraju iz tela.

Ako rade nestrucni, moze da bude vrlo opasno.

I pored svega mislim da je to - vrlo ludo...

Djavo ne moze da udje u coveka moze da ga zaposedne tj da utice na njega na njegove misli i telo...

A sam Egzorcizam je Djavolje delo jer se demonima izgone demoni...

Zato je i opasan jer se saradjuje sa demonima...

Ludo i opasno da u svakom slucaju....

Djavo ne moze da udje u coveka moze da ga zaposedne tj da utice na njega na njegove misli i telo...

Jesi li svesna kakvu si glupost napisala?

U egzorcizmu se, po ritualu katoličke Crkve, odnosno "Exorcismus in Satanam et Angelos Apostaticos", posle uvodnog zaklinjanja sa "In nomine Patris, et Fílii, + et Spirítus Sancti. Amen. " čitaju psalmi LXVII i XXXIV, pa se čita molitva sv. Arhanđelu MIhailu, pa se onda demon isteruje putem zaklinjanja Imenima Boga i Isusa Hrista putem izuzetno komplikovanog smenjivanja molitvi pomenutima, proklinjanja demona, opet u Ime pomenutih, a tu su i pomazanja i korištenje svete vode, i sam ritual ne sme da se prekida dok se uspešno ne završi, odnosno demon bude isteran iz uma i tela koje je zaposeo.

Kakve demone ti pominješ? Nemoj da pričaš o nečemu što je izuzetno teško i opasno i o čemu pojma nemaš.

Ne znaš i pokušavaš da spinuješ. Napisala si:

Ja sam ti napisao u čije ime i uz čiju pomoć se izgone demoni. Mogu i da ti pošaljem ceo tekst egzorcizma, ali ima preko 250 strana i na latinskom je, tako da...

Dakle za tebe su Bog, Isus Hrist i arhanđeo MIhail u čije ime se i čija pomoć se traži u egzorcizmu, demoni?

Ti ne znas

Pogresno je raditi bilo koje rituale jer su oni demonski

a Priblizavanjem Bogu covek se oslobadja demonskog uticaja

A demonskim uticajem sto je Egzorcizam se nista ne postize dobro

Kada se covek sam udalji od sveg zla i priblizi Bogu i prestane ciniti greh onda demoni nemaju vise vlast nad covekom...

Onda ste i vi demonizovani poput ostlih jer isto izvodite rtuale. Subotari prizivaju duha, katolici pevaju i upadaju u trans, vase petljanje sa vodom oponasajuci isuseka, krstenje kod pravoslavaca......... to su sve rituali.

ko mi?

ja ne izvodim nikakve rituale :lol:

a oni koji ih rade nek se zamisle

- - - - - - - - - -

A Isus nije radio nikakve rituale on je primer nama....

ko mi?

ja ne izvodim nikakve rituale :lol:

a oni koji ih rade nek se zamisle

- - - - - - - - - -

A Isus nije radio nikakve rituale on je primer nama....

Ne krštavate se u vodi? Šta će vam onda bazen?

- - - - - - - - - -

Ti ne znas

Pogresno je raditi bilo koje rituale jer su oni demonski

a Priblizavanjem Bogu covek se oslobadja demonskog uticaja

A demonskim uticajem sto je Egzorcizam se nista ne postize dobro

Kada se covek sam udalji od sveg zla i priblizi Bogu i prestane ciniti greh onda demoni nemaju vise vlast nad covekom...

Kakav je tačno demonski uticaj u ritualu egzorcizma, ako je poznato da ime Isusa Hrista izgoni demone samo po sebi, a njegovo i božije ime se koriste u ritualu egzorcizma? Kako je konkretno i na koji tačno način ritual egzorcizma "demonski"?

nauci najpre sta je ritual

Ja i tvrdim da je egzorcizam ritual. Pitao sam te :

Kakav je tačno demonski uticaj u ritualu egzorcizma, ako je poznato da ime Isusa Hrista izgoni demone samo po sebi, a njegovo i božije ime se koriste u ritualu egzorcizma? Kako je konkretno i na koji tačno način ritual egzorcizma "demonski"?

Na koji tačno način i konkretno kako se u egzorcizmu sarađuje sa demonima?

Kako ne može da uđe u čoveka kad je sam Hrist izgonio demone iz ljudi?

Ne krštavate se u vodi? Šta će vam onda bazen?

- - - - - - - - - -

Nađi nam TOG koji danas ide apsolutno savršeno Putevima Gospodnjim i da na Njemu nema greha?

Back