EKSKURZIJA!!!

DJ_MaRe:
Kad_LupimLupim:
POP Mare:
Kad_LupimLupim:
Excurzeeya rulz!!!
Sta se ti javljas MATORI :wink:
Sta se javljam, jesam mator i neidem vise na excurzeeye al' neznaci da nemogu da dam podrsku maldom narastaju! Samo vi idite na excurzeeye, ima ih samo 4!
nije tacno... exkurzija ima koliko hoces... sve dok si u fazonu... ko kaze da su exkurzije samo i iskljucivo sa razredom... pa vratismo se sa jedne pre tri nedelje, i idemo na drugu za 5 dana... covece, gde ces bolje...
eh, da ti nije mene, sta bi ti radio... :wink:
Ma cuuutiii bre, cuce te deca svi ce onda hteti da zavrse skolu i da se upisu na fax, poremetices prirodnu ravnotezu...
Ma dobre su i ove, al ipak kad se ide sa svojim odeljenjem je drugacije. Nekazem obavezno bolje al' drugacije!

Aaaa, ekskurzija znaci. Blago vama, srecnicima koji cete otputovati negde, makar na samo par dana. Nas skola nece nigde voditi, epa neka, tako je to kad ides u pusljivu tehnicku. Brate ovi iz gimnazije ce u Grcku.... pih malera :? . Ja ako budem imao srece, u cetvrtoj godini cu otici u Vrnjacku Banju. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mala_nimfa:
Mi smo prosle godine bili u nekom hotelu u Budimu,ne secam se kako se zove, prilicno izdvojenog.Bili smo sa Hrvatima i Nemcima u hotelu,ali nije bilo nikakvih incidenata....bar ne nishta ozbiljno 8)

Ha,ha... Verovatno je to Rege.. :)
I mi smo bili sa Nemcima... :)
Je l' vam je prvo najblize mesto gde ste mogli da kupite nesto da jedete bilo udaljeno 3-4km i to neka jadna pumpa? :)

DabaMAN:
Aaaa, ekskurzija znaci. Blago vama, srecnicima koji cete otputovati negde, makar na samo par dana. Nas skola nece nigde voditi, epa neka, tako je to kad ides u pusljivu tehnicku. Brate ovi iz gimnazije ce u Grcku.... pih malera :? . Ja ako budem imao srece, u cetvrtoj godini cu otici u Vrnjacku Banju. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja sam zavrsila tehnicku... I na kraju,u 4. godini smo imali 3 ponude: Italija,Grcka ili Madjarska... ;)
U 4. svi idu preko... ;)

Sasha85:
Ja sam zavrsila tehnicku... I na kraju,u 4. godini smo imali 3 ponude: Italija,Grcka ili Madjarska... ;)
U 4. svi idu preko... ;)
da svi.... osim nas. Neznas ti kakvog ja imam razrednog, stari crkvenjak jedan. Nebi nas vodio ni dalje od Bajmoka. :roll:
Ma negine mi vrnjacka, sigurno... :(
Italija, Grcka,.... jaoooooj, pa dodje mi da placem! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

DabaMAN:
Sasha85:
U 4. svi idu preko... ;)
da svi.... osim nas. Neznas ti kakvog ja imam razrednog, stari crkvenjak jedan. Nebi nas vodio ni dalje od Bajmoka. :roll:
Ma negine mi vrnjacka, sigurno... :(
Italija, Grcka,.... jaoooooj, pa dodje mi da placem! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pa,kod nas je 3. stepen isao u Budvu... Dok se oni nisu izborili za suprotno...
Mi smo kukali za preko i tacka... Smarali direktore... I upalilo je.. ;)
Organizujte se malo... :)

Hej ljudi... Beogradjani, uglavnom, a i ovi ostali...
kako mozete da idete na ekskurziju u inostranstvo, pa jos na toliko dana??? :shock: :roll: :?
Koliko je meni, nazalost, poznato, Ministarstvo ne dopusta da se ide u inostranstvo - sem na cetvrtoj godini, na matursku, a i ne daje ni jedan radni dan za ekskurziju. Kako uspete da idete preko grane???
Nama je prosle godine skroz bezveze ispalo. Skontala sam da, kad razredni staresina nema volje da vodi decu, samo kaze: ,,Dogovorite datum, nadjite agenciju, ponudu, i idemo!'', jer je, bar u mom odeljenju, NEMOGUCE da se nas 30-oro slozi oko necega. Prosle godine nismo mogli da se slozimo oko datuma, bila je Djacka olimpijada, pa moj Trsic, pa raznorazna druga sportska takmicenja, pa ovaj ide kod babe, a ovaj u Beograd... uzas... na kraju nismo nigde ni otisli.
Sad treba kao da idemo u oktobru, jedan vikend, ustvari, krenemo u petak posle skole i vratimo se u nedelju uvece... naravno, negde u Srbiju... ja bih u Nis :oops: :oops: :oops: ustvari, i ne bih... ne znam... nisam nikome pricala o Nisliji iz Svajcarske? :roll: nije toliko ni bitno... 33 dana su prosla otkako mi se nije javio :cry: :cry: :cry: a ja onda necu da ga smaram :cry: Elem, kad sam predlozila Nis, odeljenje me pokopalo, u fazonu: 1.tamo nema sta da se vidi. Sta, bre, ima da se gleda, kad god imamo neki smor program na ekskurziji svi se bune i zale! 2. Nis je ruzan grad. Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam to ja rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud. 3. jedan jedini i to los hotel. Oh my god, koga briga?!? Tako, otpade Nis... i verovatno cemo ici negde u VOJVODINU?!?!? OK, OK, nema problema, mi smo se jos prosle godine slozili, mozemo da idemo i do susednog sela, samo da idemo zajedno, ali ovo je stvarno apsurd...
No svejedno, nadam se dobrom provodu... nisam bila na ekskurziji od osmog... ustvari, bili smo u prvom u Rumuniji, ali to nije ekskurzija, nego poseta nekoj bratskoj skoli, Srpskoj gimnaziji u Temisvaru, manastirima... i tako... sto organizuje nas dragi polupani direktor, koji ne zna da se potpise na papir ako mu ne kazete ,,TU!''. :roll:
Inace, maturanti idu u Italiju sad u petak... To je spomenuo DABAman, cini mi se... ali to je Italija bez Rima :shock: ide se na 4 dana, tj. ima 4 nocenja :shock: a dva od cetiri su u busu :shock: :shock: :shock: I nije im placena hrana, niti ulaznice (a samo za voznju brodom u Veneciji moraju da puknu 25 evrica)... i to kosta 299 evra... To je meni preskupo... :roll:
Eh, da... svake godine profesorke latinskog, fizickog i dve profesorke engleskog negde krajem decembra vode u Budimpestu... i uvek bude mnogo gotivno, ali ja prosle godine nisam isla :( islo samo njih troje iz odeljenja, pa je bilo bezveze... ove godine MORAM da idem... to je jedan vikend, i mislim da je oko 50 evra... nisam sigurna... Ali direktor se uvek nesto buni, on kao ne stoji iza te ekskurzije, tj. skola ne stoji, sta ja znam, kakvi bakraci... :roll: i posto su roditeljski negde u septembru, on se pojavljuje na svakom i govori da na tu ekskurziju NE TREBA ici... koji bolesnik... E da, te profesorke sto vode, one su u onoj grupi kolektiva sto je protiv njega (a svako normalan je protiv njega)... ma gluposti bre...
I da, ta latinka vodi svake godine i na zimovanje, i na letovanje u onaj... kako bese... u Grckoj neko mesto, zaboravih kako se zove... ej, hocu ja da budem prosvetni radnik! :D :D :D
Jao, ala sam se raspisala...

Electra:
ja bih u Nis :oops: :oops: :oops: ustvari, i ne bih... ne znam... nisam nikome pricala o Nisliji iz Svajcarske? :roll: nije toliko ni bitno... 33 dana su prosla otkako mi se nije javio :cry: :cry: :cry: a ja onda necu da ga smaram :cry: Elem, kad sam predlozila Nis, odeljenje me pokopalo, u fazonu: 1.tamo nema sta da se vidi. Sta, bre, ima da se gleda, kad god imamo neki smor program na ekskurziji svi se bune i zale! 2. Nis je ruzan grad. Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam to ja rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud. 3. jedan jedini i to los hotel. Oh my god, koga briga?!? Tako, otpade Nis...
1.Nis ima cele kulu :evil: :evil:
2.Nis je LEP grad :evil: :evil: :evil:
3.Nis ima CETIRI hotela(umm,da,svi su losi) :evil:

Back