Ekskluzivno! Šarović intervjuiše Ninu Šobotu

nemam pojma znam ga iz radikala.
znaš ono kad brod tone
Da. Čim je radikalski brod počeo da tone, pacovi su ga počeli napuštati. Bukvalno svi ti pacovi se danas nalaze u SNS.
Međutim, Šarović je na brodu ostao do samog kraja.
Napustio ga je tek kada se Vojvoda iz Haga vratio kao rođeni brat Nataše Kandić i član LDP.

Tako da se Nemanji nema šta prigovarati. On je od prvog do poslednjeg dana ostao svoj, častan i dosledan. Takav je i danas.
Zato je u onom trenutku najomiljeniji političar u Srbiji.

Da. Čim je radikalski brod počeo da tone, pacovi su ga počeli napuštati. Bukvalno svi ti pacovi se danas nalaze u SNS.
Međutim, Šarović je na brodu ostao do samog kraja.
Napustio ga je tek kada se Vojvoda iz Haga vratio kao rođeni brat Nataše Kandić i član LDP.

Tako da se Nemanji nema šta prigovarati. On je od prvog do poslednjeg dana ostao svoj, častan i dosledan. Takav je i danas.
Zato je u onom trenutku najomiljeniji političar u Srbiji.
trebao je i dalje biti u radikalima ako je želeo biti dosledan.
a ako u jednom trenutku shvati da to više nije to, ima advokatskih kancelarija koliko hoćeš.
nego tipičan političar

Љубав, вера, нада (политички покрet)​

Љубав, вера, нада (ЉВН) је десничарски национално конзервативни политички покрет у Србији. Покрет су формирали у септембру 2020. године Немања Шаровић и Божидар Делић након што су заједно са значајним бројем чланова напустили Српску радикалну странку.

leba bez motike

To su te Sakote,Sobote,Sukute,Dodike...sve se to navuklo u Srbiju i sisa joj dusu decenijama.
Pa nemam ništa protiv drugih ljudi koji dolaze samo ne mogu reći da nisi u pravu. Jedno je sto dodju, a drugo sto su na nekim visokim pozicijama ili mutnim radnjama sa zaleđinom. Gledaju na Beograd kao zlatan ćup, uzimaju mesto nekom odavde iz okvira današnje Srbije. Imaju dvojna državljanstva.

Opa Diksi joj je ortakinja 🤣 , ko bi reko , ono i predosećao sam da ima neka tajna veza, mislim taj izgled, stajling, vokabular, način govora, nekako je od početka sve aludiralo na to (maltene kao da sam samo čekao da je Šarke pomene :d) , pa to je kao ono pripadnici iste subkulture, tipa ono ti ako si reper, slušaš Hip Hop, skupljaš albume, furaš široku odeću, ideš na Hip Hop evente i ako vidiš nekog lika približno tvojih godina koji je skroz u istom fazonu pa solidne su šanse da se makar znate ovako (ako se već nešto ne družite mnogo), ista priča i sa ne znam metalcima, pankerima, skejterima, stripadžijama, itd.

Sad ja ne znam koliko je ova bliska sa Diksi, da li se druže, bleje zajedno i šta ja znam ali kontam da se makar znaju ovako. : )
Ma kako da se ne znaju, a nije im to bio ni prvi intervju. Možda budu napravili i neku kompromisnu listu? (Klip iznad).

Pa ti si me pretekao. Bas se onako slučajno sreću.

Kako to da on nije isto ovako slučajno naleteo na Dabricu? :per:

Haha pa moguće da se već znaju od nekud ali kapiram da na tim skupovima naprednjaka nije teško naleteti 2 ili više puta na istu osobu jer na svim tim skupovima naprednjaka (bilo u Beogradu, bilo u Sremskoj Mitrovici, Jagodini ili već gde) su uglavnom isti likovi (koje dovlače iz cele Srbije a i šire) i to je zapravo jedan relativno mali broj ljudi koje oni tako vozikaju okolo autobusima i šetaju ih od event-a do event-a pa tako da ako si nekog možda sreo na skupu naprednjaka u Jagodini velika je verovatnoća da ćeš ga sresti ili videti i u Sremskoj Mitrovici ili Pionirskom parku.

Haha pa moguće da se već znaju od nekud ali kapiram da na tim skupovima naprednjaka nije teško naleteti 2 ili više puta na istu osobu jer na svim tim skupovima naprednjaka (bilo u Beogradu, bilo u Sremskoj Mitrovici, Jagodini ili već gde) su uglavnom isti likovi (koje dovlače iz cele Srbije a i šire) i to je zapravo jedan relativno mali broj ljudi koje oni tako vozikaju okolo autobusima i šetaju ih od event-a do event-a pa tako da ako si nekog možda sreo na skupu naprednjaka u Jagodini velika je verovatnoća da ćeš ga sresti ili videti i u Sremskoj Mitrovici ili Pionirskom parku.
Dokazuješ sopstvena verovanja?

Back