Ekskluzivno! Šarović intervjuiše Ninu Šobotu

Biće još susreta, prava tenzija izmedju njih.

da-li-se-zna-ko-su-ove-dve-dobre-duse-v0-oo9akwsieine1.jpeg

Inače parku baš fali Diksi. :mrgreen:

E uze mi reč iz usta :D

Kontam da je naša voljena Diksi tamo da ništa ne bi bilo isto, da bi tek tad show bio zagarantovan ali valjda su je zato i "sklonili", fali tamo njena energija, njen oštri jezik i ruka teška kao malj. : )

Mada nažalost od izricanja presude nema je nigde više niti se igde oglašava, čak ni na društvenim mrežama, mada ono to sam i govorio, kapiram ja da i nju privatno boli uvo za Vučića i za sve njih, vrlo moguće da privatno ni ona ne može da ga smisli ali eto imala je suđenje i dosta je zavisila od njegove dobre volje, pa onda je krenula da botuje na max. iako je verovatno znala da je tu žrtveno jagnje i da nema više šta tu da traži (ali nadala se da će eto time makar mardelj da izbegne) i ono čim je prošlo suđenje i čim više ne zavisi od njih i njihove dobre volje ono u fazonu je, ma duvajte ga, baš ću sad da vam izigravam budalu da mi se ljudi smeju, nemam druga posla, pogotovo sad kad su je nažalost ipak rebnuli na kraju tek sad je zabole i nema nikakav motiv i želju da radi tako nešto.

Ne znam dal se sećaš ali još pre par godina sam rekao da čim joj prođe suđenje da će odma da iskulira sa botovanjem, iako ostaje malo zato što show prolazi bez glavne zvezde (kao recimo SP u fudbalu bez Mesija, Ronalda i Modrića ili kao SP u košarci bez Jokića, Dončića, Janisa ili Shai-ja). :d

Brate kad sam video ovu drugu sliku ja pomislio Diksi, na ovoj drugoj slici ista ona , ono kao bliznakinje da su. :)

Ono da se skocka kao na ovoj drugoj slici i da dođe samnom na dejt nisam siguran da bi provalio i da bi primetio razliku. :D

Evo jedna nova teorija zavere, "Diksi" je zapravo Nina Šobota i ona je išla sve vreme na pink i informer i gostovala po emisijama i predstavljala se kao Diksi, dok su pravu Diksi držali zaključanu negde u podrumu. 🤣

Brate kad sam video ovu drugu sliku
cika da ti rekne:
znam, odlepio si kao i dzegin mali, beli, ali i mafijasi i politicari imaju oci, tako da vas dvojica mos' se slikate

poenta sarovicevog novinarstva ja da vi uvidite izbor koji vam vucic nudi, zapravio njima: secamo se svi one kalasture, a sada je ovo novi nivo... mislim, izrekao je otprilike vec pumpaj pumpanovic na 1. str. da se ne nastavljam, da ne nagadjam, imate vec dosta materijala

Kaže mu da je derpe a onda da je zaljubljen u nju pa da je biseks. :mrgreen:
А симптоматично је и то да Шаровић њој каже како -је њему Дуњић био пријатељ-...:eek:
Јел јој тако рекао?
јесте..
ало Рођаче,како теби кримоси могу да буду Пријатељи?
јесте,ми СВи готивимо Шаровића и навијамо за њега..али ово се мени уопште не допадааа

Занимљив крај видео прилога. Након што је млада дама поручила; "живјела Србија и Република Српска", овај елемент који се одазива на име Шаров се почео клиберити ко теле на шарене гаће. Симпатичан дјечак.

Занимљив крај видео прилога. Након што је млада дама поручила; "живјела Србија и Република Српска", овај елемент који се одазива на име Шаров се почео клиберити ко теле на шарене гаће. Симпатичан дјечак.
Ниси у праву.
Шаровић је једини остао уз Шешеља ,далеко после Хага кад су га сви напустили и дуго Година се у Скупштини борио против тих радикалских издајника,Пребега..његових бивших партијских Колега и све их је розобличио.
Разлаз је уследио онда кад је сам Шешељ почео се шлихта свом бившем Ученику и кад је почео бахато да краде страначке паре,онда је Шаровић СВОЈЕВОЉНО ИСТУПИО из тог легла Криминала званог СРС и на томе му свака Част.
То нам доказује да имамо Особу од великог Морала коју Вучић и твоја ЛОПОВЧИНА ДОДИК НЕ МОГУ ДОСЕГНУ НИ 3 Живота да живе.
Да не говоримо о томе колико пута је Шаровић био на Космету,на барикадама-НЕБРОЈЕНО ПУТА ,тамо где ти Додик НИКАД НИЈЕ БИО...

Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...
Čestiti narod će dobiti šta je zaslužio. Opet. :lol:

Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...
Сви волимо када их шаровић прозива, јел то ради на добар, квалитетан начин.
Али његова биографоја каже да је он управо онај профил који не треба више пуштати да се бави политиком.

Проблем је што се увек исти људи врзмају око функција, имају те политичке , руководеће амбиције...
Они други, стручни, не желе да се истичу на тај начин.
Треба их наћи и буквално довести.

Сви волимо када их шаровић прозива, јел то ради на добар, квалитетан начин.
Али његова биографоја каже да је он управо онај профил који не треба више пуштати да се бави политиком.

Проблем је што се увек исти људи врзмају око функција, имају те политичке , руководеће амбиције...
Они други, стручни, не желе да се истичу на тај начин.
Треба их наћи и буквално довести.
Gotovo sad, krdo je pečeno. Izabralo je.

Back