- Poruka
- 88.817
Biće još susreta, prava tenzija izmedju njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarke je gleda pohotno, jos od kada mu je rekla da mu sledi jahanje, i prozvala ga da je derpeBiće još susreta, prava tenzija izmedju njih.
saznao da smrce zajedno sa vucicevicem,a kada niko ne vidi, ko zna sta josInače ko ne zna Šarketova bivša žena radi u Informeru. Možda se zato i razveli.![]()
Ova je lepa za razliku od gospodina Dijane Hrkalovićnisam nadlezan, pozvati onog 5aka, ili kako vec se zove, sto sece vene za njom
men' ipak ova deluje kao najvatrenija lojalistkinja
A jel, pa kako zamišljaš tog pčentaurasarke je gleda pohotno, jos od kada mu je rekla da mu sledi jahanje, i prozvala ga da je derpe
Takođe je mogućno da ga Šobotova pKaže mu da je derpe a onda da je zaljubljen u nju pa da je biseks.![]()
Inače parku baš fali Diksi.![]()
pa da, usud zenske lepote i..., nju su mafijasi ....da ne lajem sta
cika da ti rekne:Bratekad sam video ovu drugu sliku
Naravno da me pogađa što ima takvih ljudi. Pa sav pošteni svet pogađa. To je strašno. Jezivo i ponižavajuće i šalje jako lošu sliku.
А симптоматично је и то да Шаровић њој каже како -је њему Дуњић био пријатељ-...Kaže mu da je derpe a onda da je zaljubljen u nju pa da je biseks.![]()
Ниси у праву.Занимљив крај видео прилога. Након што је млада дама поручила; "живјела Србија и Република Српска", овај елемент који се одазива на име Шаров се почео клиберити ко теле на шарене гаће. Симпатичан дјечак.
Čestiti narod će dobiti šta je zaslužio. Opet.Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...
Сви волимо када их шаровић прозива, јел то ради на добар, квалитетан начин.Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...
Gotovo sad, krdo je pečeno. Izabralo je.Сви волимо када их шаровић прозива, јел то ради на добар, квалитетан начин.
Али његова биографоја каже да је он управо онај профил који не треба више пуштати да се бави политиком.
Проблем је што се увек исти људи врзмају око функција, имају те политичке , руководеће амбиције...
Они други, стручни, не желе да се истичу на тај начин.
Треба их наћи и буквално довести.
Значи,нема нам Спаса?Čestiti narod će dobiti šta je zaslužio. Opet.![]()
Значи,нема нам Спаса?![]()
Да, олако народ заборави....Gotovo sad, krdo je pečeno. Izabralo je.
Postena srpska majka, imamo ih za izvoz u zemlje kojima manjka istih.