Ekskluzivno! Šarović intervjuiše Ninu Šobotu

:pop:
Izgleda te jako pogadja postojanje antipumpasa...

Nego kazi nam zasto nema anketa medju studentima o podrsci blokadama u februaru i martu? Ja sve gledam da citiram ovde ali nema sta.

Naravno da me pogađa što ima takvih ljudi. Pa sav pošteni svet pogađa.

To je strašno. Jezivo i ponižavajuće i šalje jako lošu sliku.

Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota. :lol:

Opa Diksi joj je ortakinja 🤣 , ko bi reko , ono i predosećao sam da ima neka tajna veza, mislim taj izgled, stajling, vokabular, način govora, nekako je od početka sve aludiralo na to (maltene kao da sam samo čekao da je Šarke pomene :d) , pa to je kao ono pripadnici iste subkulture, tipa ono ti ako si reper, slušaš Hip Hop, skupljaš albume, furaš široku odeću, ideš na Hip Hop evente i ako vidiš nekog lika približno tvojih godina koji je skroz u istom fazonu pa solidne su šanse da se makar znate ovako (ako se već nešto ne družite mnogo), ista priča i sa ne znam metalcima, pankerima, skejterima, stripadžijama, itd.

Sad ja ne znam koliko je ova bliska sa Diksi, da li se druže, bleje zajedno i šta ja znam ali kontam da se makar znaju ovako. : )

Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota. :lol:
Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...

Back