Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.897
Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ga zahebavali studenti, oko onog njegovog ex članstva u SRS.Nemanja car
Ko je rekoNemanja pozadinac ? Nisam znao !
Vidim ja on priča ko neje bana žena ...
Vlasnica škole jahanja "Prestiž".Postena srpska majka, imamo ih za izvoz u zemlje kojima manjka istih.
Vlasnica škole jahanja "Prestiž".![]()
Baka Prase 2.0Nemanja car
Tj senior.Baka Prase 2.0
pa da, usud zenske lepote i..., nju su mafijasi ....da ne lajem staNina Šobota.![]()
pa da, usud zenske lepote i..., nju su mafijasi ....da ne lajem sta
Prodana duša.
Izgleda te jako pogadja postojanje antipumpasa...
Nego kazi nam zasto nema anketa medju studentima o podrsci blokadama u februaru i martu? Ja sve gledam da citiram ovde ali nema sta.
Da, strebercine gadne... a i nasi mozgovi sa Harvarda i MIT-a vas slabo podrzavaju? Ti su jos gori... nema vise postene inteligencije kao nekad.Naravno da me pogađa što ima takvih ljudi. Pa sav pošteni svet pogađa.
To je strašno. Jezivo i ponižavajuće i šalje jako lošu sliku.
Smetaju ti napumpane usne??Naravno da me pogađa što ima takvih ljudi. Pa sav pošteni svet pogađa.
Ti pošten koliko i onaj Bora Konj iz konjičke škole maloprašnjeg člankaNaravno da me pogađa što ima takvih ljudi. Pa sav pošteni svet pogađa.
Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota.![]()
ко је персона?Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota.
Vidi se za ovu devojku da je pravi nasilnik... To da je prijatelj kriminalaca jasno je... Ali mi se ne svidja ni to sto Sarovic hvali te iste kriminalce kao "dobre i casne ljude"... Vidi se da se ta ekipa medjusobno itekako poznaje i veoma lepo slaze kada ih vreme i okolnosti stave na istu stranu....To je ta radikalska krv koja ih spaja.... Da, navijam za Sarovica i zabavlja me ovo, ali do neke mere... S obzirom da se ne slazem ni sa njegovim, ni sa njihovim politickim stavovima... Borim se sa sobom da mi ne bude drago to sto njegovo nekadasnje biracko telo u cijem gradjenju je ucestvovao danas njemu odgovara na pitanja jezikom koji je on koristio u narodnoj skupstini svojevremeno...Čista ekskluziva, Šarović vs Nina Šobota.