ЕКСКЛУЗИВНО: ПОЧЕО РАТ У СНС: На Вучића ударају сви, чак и његови!

zarkus

Iskusan
Poruka
5.008
БЕОГРАД-Првом потпредседнику Владе Александру Вучићу у сарадњи са тајкунима о глави раде и неки људи из врха СНС!

Како Информер ексклузивно сазнаје у Вучићевом кабинету, он је пре неколико дана побеснео када је сазнао да се посланик и члан председништва СНС Владимир Цвијан три пута тајно видео са Мирославом Мишковићем и то по налогу професора Оливера Антића, саветника председника Николића!?!

-Тајни сусрети Цвијана са Мишковићем само су коначан доказ тајног пакта тајкуна и других моћника са појединсцима из врха СНС! Ту су прсте умешали и неки из врха СПС и ДС. Они су, свако из својих разлога, детектовали Вучића као највећи проблем и на све могуће начине покушаће да га дискредитују и униште, наводи саговорник Информера!

Извори Информера кажу да не знају шта је разлог да Цвијан и Антић, функционери СНС, раде Вучићу иза леђа:

-Искрено, нико још не зна зашто су се сретали и о чему су причали Цвијан и Мишковић. Сигурно нису само јели крменадле… Вероватно је и Цвијан, као и Мића Мегатренд прошле недеље, преносио неке поруке тајкуну Мишку. Неки из врха СНС су бојим се , спремни и на пакт са ђаволом!

На питање зашто би челници напредњака радили Вучићу о глави кад им је он донео историјски висок рејтинг од 40 одсто, најближи сарадници лидера СНС објашњавају:

-Они кажу да немају ништа од тог рејтинга и да се за ово нису борили. Љути су што Вучић на важне државне функције поставља нестраначке људе. Па неки чланови председништва су му отворено рекли да потцењује странку и људе који су га довели на власт!

Како Информер сазнаје иза кулиса дневне политке и пореских реформи, ових недеља се води и жестока битка за тајну полицију. Наиме, најмање двојица високих функционера СНС покушавају да на место директора БИА прогурају „човека од поверења“ Томислава Николића, како би наводно спречили Вучића „да контролише баш све у Србији“!?

-Они заправо покушавају да тим подметањима посвађају Тому и Вучића и да на том сукобу лично профитирају. То им, искрено се надам, неће поћи за руком, потврђује саговорник Информера.

Званично, нико у врху СНС није хтео да коментарипе Информерова сазнања. Индикативно је међутим, да је сам Вучић у интервјуу „Недељнику“ јуче рекао:

-Мене већи аплауз дочека у било ком селу него на било ком страначком органу!

ИЗВОР: ИНФОРМЕР

link

Nebi me čudilo da prodje kao Đinđić...
SNS je nažalost prepuna onih koji bi i rodjenu majku prodali i za mnogo manje od tih 30 srebrenjaka kolko mišković i kompanija nude...
Sad da vidimo šta će "država" Srbija da uradi da ga zaštiti od ovih bandita...

Елем, упркос подметачинама из сопствене странке (да не спомињемо друге странке), којој је ОН донео историјски висок рејтинг од 40%, ОН и даље на важне државне функције поставља нестраначке људе, и зато је толико популаран у народу, те га већи аплауз дочека у било ком селу него на било ком страначком органу... :roll: иди бегај! :lol:

- - - - - - - - - -

Не могу да верујем да Вучић држи Информер и Правду. Не могу.

Само прочитај текст. (а мо'ш и овај мој резиме изнад) :)

Poslednja izmena:
link

SNS je nažalost prepuna onih koji bi i rodjenu majku prodali i za mnogo manje od tih 30 srebrenjaka kolko mišković i kompanija nude...

За разлику од Вучића који је високо морална личност :roll:

За разлику од Вучића који је високо морална личност :roll:

superman.gif

:mrgreen:

Vucka ce da izda toma neverni.

Или обрнуто. Или ће да издају један другога, па неће моћи да се процени ко је више, а ко мање издан. А можда се то већ и десило. Ако, и треба.

Па нека Вучић изађе и каже јавно ко га вреба :)
I to sada !?
Ti pritajeni karijeristi.
Kada se, najzad, pomaljaju nagoveštaji da će se ova država izvući iz gliba !

Razjebaće Vučko te kurvine sinove !
Raštrkaće se oni ko mačke s' jebišta....

Bude li "žuljalo", evo narodne šanse, ovoga puta odlučno, i na pravu stranu !

Poslednja izmena:
Ију, какав непаметан и тенденциозан текст. К'о да га је сам вуЋић писао.

- - - - - - - - - -

Па нека Вучић изађе и каже јавно ко га вреба :)

Мислиш, да изађе и најави да ће јавно да каже ко га вреба?

link

Pre bi reko da Vucic radi o glavi Cvijanu i profesoru Anticu - inace Informer ne bi pustao ovakve tekstove.

- - - - - - - - - -

Nije ovaj tekst napad na Vucica , naprotiv ... Tekst je napad na Nikolica ....

Ako ....

tekst je napad na Cvijana , Antica i posredno Tomu Diplomu :)

- - - - - - - - - -

Не могу да верујем да Вучић држи Информер и Правду. Не могу.

nije mi jasno sta tu ima da se ne verue

Vucic drzi sve medije u Srbiji pod svojom kontrolom izuzev Blic-a kojeg drzi i dalje DS...

Back