- Poruka
- 21.197
Pravo je glupa nauka.ја сам против свакога ко подржава режим који подрива правне темеље ове државе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravo je glupa nauka.ја сам против свакога ко подржава режим који подрива правне темеље ове државе.
Već sam napomenuo da gube na izborima.nisi mi odgovorio na pitanje zasto tacno?
Nije nauka glupa već su oni koji su se zapatili kao pravnički establišment duboko nemoralni ljudi.Pravo je glupa nauka.
Serijski kršitelji ustava.ја сам против свакога ко подржава режим који подрива правне темеље ове државе.
Već sam napomenuo da gube na izborima.
Možda ne pratiš ali ogroman broj ljudi ponavlja ovih dana kako će glasati za bilo šta sem za ovo što jeste.
не, него си ти глупа Џег. десет година певаш хвалоспеве Ангели Меркел, да би на крају схватила да је она све време у дилу са Путином.Pravo je glupa nauka.
Serijski kršitelji ustava.

Ovoga će puta brojanje ići malo drugaćije.Нико неће да гласа за Вучића, а Вучић побеђује.
"Није битно ко гласа, већ ко броји изборе"
... која је поставила Вучића да сви овде поцркамо.не, него си ти глупа Џег. десет година певаш хвалоспеве Ангели Меркел, да би на крају схватила да је она све време у дилу са Путином.
Ja barem osuđujem rusokinu, dok si ti proveo žitije blateći zapadnu evropuне, него си ти глупа Џег. десет година певаш хвалоспеве Ангели Меркел, да би на крају схватила да је она све време у дилу са Путином.
Vučića je odlikovao onaj tvoj boljševik... која је поставила Вучића да сви овде поцркамо.
Џег, није нарочито интелигентна када јој дирнеш у инострани неолиберализам и стабилократију.
To je najgore, kad ljudi nisu u stanju sopstvenog slova da se pridržavaju.Њиховог сопственог Устава
Њиховог ненародног Устава
Устав ОЗНА-е и КНОЈ-а је њихов Устав
Донесу правила и усред утакмице судије суде другачије....![]()
Pa zašto se onda toliko nervirate?Možda ne pratiš ali ogroman broj ljudi ponavlja ovih dana kako će glasati za bilo šta sem za ovo što jeste.

Pa zašto se onda toliko nervirate?
Znači, pobeđujete sigurno na izborima, počnite polako da slavite i da se svađate oko mesta u upravnim odborima.
Ne vidim da se neko u opoziciji naročito nervira ali zato primećujem pokazatelje panike u redovima vlasti i naglu promenu retorike jer su shvatili da prethodna više ne prolazi.Pa zašto se onda toliko nervirate?
Znači, pobeđujete sigurno na izborima, počnite polako da slavite i da se svađate oko mesta u upravnim odborima.
Reditelj Goran Marković izjavio je da Srbijom „vlada mafijaška organizacija“ i da sadašnje stanje neće moći da se završi glasanjem.
https://www.ozonpress.net/politika/...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
![]()
Sadašnje stanje će se završiti glasanjem a ono što bi moglo da usledi posle njega moglo bi da se poklopi sa Markovićevim insinuacijama.Reditelj Goran Marković izjavio je da Srbijom „vlada mafijaška organizacija“ i da sadašnje stanje neće moći da se završi glasanjem.
https://www.ozonpress.net/politika/...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
![]()
On je žestoko napao Tadića dok je ovaj bio predsednik.Тај ДругоСрбијанац понекад зна добро да превагне на страну Грађанина и Традиционалисте !
Navedi primer.Ne vidim da se neko u opoziciji naročito nervira ali zato primećujem pokazatelje panike u redovima vlasti i naglu promenu retorike jer su shvatili da prethodna više ne prolazi.
Bar su svesni toga.Što bi trebalo da ti ukazuje da na to da su i sami svesni da više nikada neće moći kao što su mogli do nedavno.
ја сам против свакога ко подржава режим који подрива правне темеље ове државе.
Sadašnje stanje će se završiti glasanjem a ono što bi moglo da usledi posle njega moglo bi da se poklopi sa Markovićevim insinuacijama.
Danas je vaša stranka Jedina Rusija (SNS)Никада режим и творци права из ЦК нису морали да се држе права.
Имали су КНОЈ и ОЗНА-у.
То је и данас видљиво. Нема ту ништа ново. Структура је иста
Navedi primer.
Bar su svesni toga.
Ova samoprozvana opozicija ni posle toliko vremena od silaska sa državne sise još uvek to nije shvatila.
Kandidat te bande je bio Tramp.Нема опозиције, нема ни позиције.
Све је то исти брлог ЦК у који неки случајни пролазник и страначки залуђеник залута ...
Људи, схватите да је то иста структура са разним фракцијама.