EKSKLUZIVNO Opozicija razočarana sporazumom o izbornim uslovima

"Polako," a već 10 godina života nam je protraćio.

Ne računajući kad s__ bili na vlasti devedesetih, i zaudarali u opoziciji dvehiljaditih. To je još 20 godina
Доказано је да се је у Србији теже скинути власт која раби национална осећања код људи зато је неопходно да демократска опозиција мало поразмисли и поради на томе...Тадић је можда добар пример мада он делује као веома сујетан човек и не много паметан али ајде можда га усере и овај пут ако се кандидује...дакле докле год се не искорене идеје Кораћа, Чеде и Чанка нема среће у Србији...

Доказано је да се је у Србији теже скинути власт која раби национална осећања код људи зато је неопходно да демократска опозиција мало поразмисли и поради на томе...Тадић је можда добар пример мада он делује као веома сујетан човек и не много паметан али ајде можда га усере и овај ако се кандидује...дакле докле год се не искорене идеје Кораћа, Чеде и Чанка нема среће у Србији...
Pa svejedno je meni na kojoj platformi će se rušiti tvoj SRS

Mi ćemo posle smene Vučića da porazimo vašu ideju rodoljublja

Pa svejedno je meni na kojoj platformi će se rušiti tvoj SRS

Mi ćemo posle smene Vučića da porazimo vašu ideju rodoljublja
Не него ћемо ми да гласамо за вас овај пут али ако будете јели гомна много има одмах да вас скинемо...:mrgreen:

razlika izmedju Srbije i Crne Gore je u tome sto najveci deo opozicije NIKAD NIJE BIO VLAST u Crnoj Gori

to ne treba zaboraviti

To u jednoj meri jeste tačno, ali ne menja suštinu. Iluzija je misliti da iko može sistemski menjati stvari. Tako je mislio i Nenad Popović i svojevremeno finansirao SNS i učestvovao u kampanji za predsednika. Hteo je makar da se kandiduje, ako već SNS ne bi njega podržala. Šta je Vučić učinio? Rekao mu: pih, mali, ajde oladi. Zapretio je Popoviću uništenjem ukoliko se bude kandidovao 2017. Ta je pretnja bila toliko strašna da iako je Popoviću jasan san da bude to, evo više nema uopšte ni spekulacija čak sa će se iduće godine kandidovati.

Dakle, svako ko misli da može stvari menjati iznutra, samozavarava se. Mislim, ako ima oko 20 godina i računa da će biološki nadživeti Vučića, možda. E sad, da li je to nešto što zvuči iole poželjno? :D

To u jednoj meri jeste tačno, ali ne menja suštinu. Iluzija je misliti da iko može sistemski menjati stvari. Tako je mislio i Nenad Popović i svojevremeno finansirao SNS i učestvovao u kampanji za predsednika. Hteo je makar da se kandiduje, ako već SNS ne bi njega podržala. Šta je Vučić učinio? Rekao mu: pih, mali, ajde oladi. Zapretio je Popoviću uništenjem ukoliko se bude kandidovao 2017. Ta je pretnja bila toliko strašna da iako je Popoviću jasan san da bude to, evo više nema uopšte ni spekulacija čak sa će se iduće godine kandidovati.

Dakle, svako ko misli da može stvari menjati iznutra, samozavarava se. Mislim, ako ima oko 20 godina i računa da će biološki nadživeti Vučića, možda. E sad, da li je to nešto što zvuči iole poželjno? :D
Sta je konkretno tvoja ideja????

Confused Thinking GIF

Моја жеља је да Србија постане јединствена по питању основних националних интереса, да постане нормална демократска држава, са нормалним медијима, да постане држава где ће бити забрањена таблоидна штампа, где ћемо имати независне судије, министре, стручњаке...где неће бити страначког запошљавања, локалних кабадахија на власти типа Јутка, Палма, да се одржи референдум о обнови Монархије, да постанемо држава која чува своју животну средину итд...за то све нам тербају мало бољи људи тако да много тражим, знам...е зато сам вечити опозиционар...

treba biti realan
na brzinu ne moze da dodje do promene vladajuce stranke
moze ali samo:
- ako neko napravi revoluciju
- ako Vucic sam izadje iz politike (stranka bi se urusila kao kula od karata)
- ako neko ubije Vucica

posto sam protiv nasilja mislim da stranke treba da krenu od lokala
i polako grade pricu
Ne iskljucujes recesiju ?

гледао сам синоћ Утисак недеље.. каква су они гомила лузера. лепо рече један гледалац- тројица манекена у армани оделима. па га је она глупача прекинула, иако је то био једини смислен коментар и утисак на Утисак.

гледао сам синоћ Утисак недеље.. каква су они гомила лузера. лепо рече један гледалац- тројица манекена у армани оделима. па га је она глупача прекинула, иако је то био једини смислен коментар и утисак на утисак.
Treba da te pozovu na "Jutarnji program sa Žikom Seljakom" da to analiziraš.

Treba da te pozovu na "Jutarnji program sa Žikom Seljakom" da to analiziraš.
напротив! сетио сам са једног изванредног чланка из левичарског Гардијана, који је народу добром објашњавао да је незграпан изглед БоЏоа (који се облачи без икаквог укуса и стила, као да одећу купује на бувљаку), највећа подвала у британској политичкој историји. “он је богаташ, не смете то да заборавите!!” вриштао је новинар. “намерно се тако облачи да придобије вас обичне и наивне Енглезе. а ви сте невиђене будале кад сте на то пали”. шта ће да помисли бивши радник Геокса кад види нашу тројицу манекена. немају мозга, дакле. гомила лузера.

гледао сам синоћ Утисак недеље.. каква су они гомила лузера. лепо рече један гледалац- тројица манекена у армани оделима. па га је она глупача прекинула, иако је то био једини смислен коментар и утисак на Утисак.
ko je bio gost

Pa gde su tvoje bolje opcije da ih cujemo !?

merlin_158299497_84552a3b-f9a2-4c56-983b-5afc2837045c-jumbo.jpg

ово није његов стил, ово је политички срачунат потез, којим треба да разбије стереотипну представу о политичарима из Тори партије. јер торијевци се облаче скупо и класично, они су политичка каста која заступа интересе богатог сталежа. немају никаквог додира и осећаја за “патње” народа доброг. е, БоЏо је то све срушио.

Pa gde su tvoje bolje opcije da ih cujemo !?
прво, неко треба оној комуњари Борку да објасни да не сме онако да седи. тај његов одјебавајући став и држање тела не оставља утисак поверења и добре намере. гордо, надмено, свађалачки. са таквим наступом остаће заувек на промилу.

три манекена у армани оделима.
Нисам гледао емисију не знам о коме се ради али претпостављам да се та три манекена облаче тако само када иду пред камере, дакле раде све супротно од симпатичног буце изнад...

Back