EKSKLUZIVNO Opozicija razočarana sporazumom o izbornim uslovima

Da, meni se nije svidela Borkova kravata, zato ću glasati za Vučiča, ona je čovek iz naroda, sa jaknom od 5000 ewry

🤮
у политици то уопште нису неважне ствари. изглед, држање тела, израз лица, гестикулација, реторика, то се све учи. с разлогом.

Нисам гледао емисију не знам о коме се ради али претпостављам да се та три манекена облаче тако само када иду пред камере, дакле раде све супротно од симпатичног буце изнад...
па дебили. њима је одлазак на тв прилика да покажу крпице. женски мозгови.

Ova fotografija je definitivno slika i prilika izbornih uslova danas u Srbiji.

Stadion_616x940

прво, неко треба оној комуњари Борку да објасни да не сме онако да седи. тај његов одјебавајући став и држање тела не оставља утисак поверења и добре намере. гордо, надмено, свађалачки. са таквим наступом остаће заувек на промилу.
Promil imaju monarhisti :smeker:

merlin_158299497_84552a3b-f9a2-4c56-983b-5afc2837045c-jumbo.jpg

ово није његов стил, ово је политички срачунат потез, којим треба да разбије стереотипну представу о политичарима из Тори партије. јер торијевци се облаче скупо и класично, они су политичка каста која заступа интересе богатог сталежа. немају никаквог додира и осећаја за “патње” народа доброг. е, БоЏо је то све срушио.
Cringe Wince GIF

Nije ni bitno , vidis da Statleru smetaju njihove gace a ne ono sta su izneli u emisiji. :hahaha:
Борко стара комуњара, револуционар, војвођански Че Гевара бар како сам га ја замишљао у Армани оделу јесте мало чудно признажеш...

Борко стара комуњара, револуционар, војвођански Че Гевара бар како сам га ја замишљао у Армани оделу јесте мало чудно признажеш...
Milion puta bolja osoba od adolfa Vucica :per:
Za koga ni odelo ne mogu da naprave :dosadno:

Sada je tema nesto tipa ...
Kako se Djilas usudjuje da kritikuje Vucica a njegovi pajtasi se oblace u Armani ...
Ova krsta kakve bisere ima nije ni cudo sto ovaj ludak i dalje vlada.
Није то тема... у Србији постоје две врсте опозиционара...једна која је опседнута Вучићем и не дозвољава било какву критику опозиције и друга по мени боља која је опседнута неспосоношћу опозиције да смени Вучића већ 11 година...можда је опседнутост мало тешка реч али ради јасније слике...

Није то тема... у Србији постоје две врсте опозиционара...једна која је опседнута Вучићем и не дозвољава било какву критику опозиције и друга по мени боља која је опседнута неспосоношћу опозиције да смени Вучића већ 11 година...можда је опседнутост мало тешка реч али ради јасније слике...
Ta druga je lažna opozicija

11 godina ?

Back