EKSKLUZIVNO Opozicija razočarana sporazumom o izbornim uslovima

Имаш неку слику дегустације рујног вина?

Неко сведочење?

Неку индицију?
1628095304-collage-1536x1024.jpg

Vratio se korenima.

Podsetimo, DJB je bio član Čaletove vlade SNS još 2012.

1628095304-collage-1536x1024.jpg

Vratio se korenima.

Podsetimo, DJB je bio član Čaletove vlade SNS još 2012.

Као што видимо, не пије се рујно, већ бело вино.

Такође, видимо да Суверенисти у рукама немају чашу вина, чиме имплицитно закључујемо да је Беба Поповић намерно рекао Сузани васиљевић да гостима ували вина а онда да их слика, и слике пошаље Н1 телевији како би компромитовала истинску опозицију, а суверенисти су то провалили у последњем трентку, те избегли да узму отровно бело вино у руке.

Као што видимо, не пије се рујно, већ бело вино.

Такође, видимо да Суверенисти у рукама немају чашу вина, чиме имплицитно закључујемо да је Беба Поповић намерно рекао Сузани васиљевић да гостима ували вина а онда да их слика, и слике пошаље Н1 телевији како би компромитовала истинску опозицију, а суверенисти су то провалили у последњем трентку, те избегли да узму отровно бело вино у руке.
Da, to crveno vs. belo je presudno.

Normalni ljudi kao što su Aleksić iz NS ne bi učestvovali na pijankama sa Zavetnicima

Normalni ljudi kao što su Aleksić iz NS ne bi učestvovali na pijankama sa Zavetnicima

Алексић је Тихи, само, не из РАшке већ из Трстеника.

Ја не бих имао пуно изговора да одбијем оргије са Мицом Завјетницом.

Taj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.
Nekoliko godina.

Radule je za razliku od njega otisao sam nakon par meseci a Aleksic bi bio u koaliciji i dan danas da ih SNS nije od*ebao kad mu vise nije bio potreban za vlast.

U moralnom smislu Radule je, u ovom slucaju, gromada u odnosu na Aleksica.

Taj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.
Nekoliko godina.

Radule je za razliku od njega otisao sam nakon par meseci a Aleksic bi bio u koaliciji i dan danas da ih SNS nije od*ebao kad mu vise nije bio potreban za vlast.

Radulović je bio u koaliciji s SNS na nivou Republike

Velika kompromitacija

Nekoliko godina.

Koja je tvoja mapa puta ka promenama

Da podržavamo autsajdere, kako bi SNS ostao na vlasti dok ti pričaš gluposti?

Da.

Nekoliko godina.

Ja sam puno puta pitao, ali niti ti niti ijedan jedini forumaš apsolutno nikada do sada nije obrazložio šta je to bilo grešno u lokalnoj koaliciji u Trsteniku 2012. godine.

Samo se ponavlja isprazno, a argumenata 0. :dontunderstand:

Šta je trebalo učiniti te godine, tačno? Ići na ponavljanje izbora?

Po mom mišljenju ponavljanje izbora je uvek najgora opcija, jednom pokazuje neefikasnost i nezrelost političke elite.

Back