- Poruka
- 92.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno gde god da odu ove falange ih prate

A ne prate Radulu i Boška.Bukvalno gde god da odu ove falange ih prate![]()
Jel ste pripremili Rujno Vino u te svrheСад кад смо схватили да ЕУ подржава Вучића, мислим да је време да пређемо у суверенисте.
Jel ste pripremili Rujno Vino u te svrhe
Pohađanje koktela sa SNS bez beđaИмаш ти неки доказ за то рујно вино?
Pohađanje koktela sa SNS bez beđa
Имаш неку слику дегустације рујног вина?
Неко сведочење?
Неку индицију?
![]()
Vratio se korenima.
Podsetimo, DJB je bio član Čaletove vlade SNS još 2012.
Da, to crveno vs. belo jeКао што видимо, не пије се рујно, већ бело вино.
Такође, видимо да Суверенисти у рукама немају чашу вина, чиме имплицитно закључујемо да је Беба Поповић намерно рекао Сузани васиљевић да гостима ували вина а онда да их слика, и слике пошаље Н1 телевији како би компромитовала истинску опозицију, а суверенисти су то провалили у последњем трентку, те избегли да узму отровно бело вино у руке.
Da, to crveno vs. belo jepresudno.
Normalni ljudi kao što su Aleksić iz NS ne bi učestvovali na pijankama sa Zavetnicima
Taj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.Da, to crveno vs. belo jepresudno.
Normalni ljudi kao što su Aleksić iz NS ne bi učestvovali na pijankama sa Zavetnicima
Radulović je bio u koaliciji s SNS na nivou RepublikeTaj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.
Nekoliko godina.
Radule je za razliku od njega otisao sam nakon par meseci a Aleksic bi bio u koaliciji i dan danas da ih SNS nije od*ebao kad mu vise nije bio potreban za vlast.
U moralnom smislu Radule je, u ovom slucaju, gromada u odnosu na Aleksica.
Koja je tvoja mapa puta ka promenamaTaj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.
Nekoliko godina.
Radule je za razliku od njega otisao sam nakon par meseci a Aleksic bi bio u koaliciji i dan danas da ih SNS nije od*ebao kad mu vise nije bio potreban za vlast.
pa ti podrzavas autsajdere- ne jaKoja je tvoja mapa puta ka promenama
Da podržavamo autsajdere, kako bi SNS ostao na vlasti dok ti pričaš gluposti?
Da.
Ignoriše ih jer zna da su njihovipa ti podrzavas autsajdere- ne ja
ja podrzavam ljude koji nisu vec kompromitovani,
a njih vlast ignorise- a kompromitovani deo opozicije napada

a ona baba mi je vrh jer ste dosli da pljackate? 

Taj "normalni " Aleksic je bio u koaliciji sa SNS u Trsteniku.Ali to si zaboravila.
Nekoliko godina.

Šta misliš o POKS, Šapiću i Kavčićukoliko kmecanja zute izdajnicke bagre popularnih djitlerovacaa ona baba mi je vrh jer ste dosli da pljackate?
![]()