EKSKLUZIVNO Najveća tajna SFRJ-a: iz ‘bunkera’, vrijednog 4,6 milijardi USD, Tito bi

[

"Nakon sto je Tito za vreme hladnog rata svuda po bivsoj SFRJ sagradio utvrdjene vojne objekte, VJ je raspolagala mnogobrojnim podzemnim bunkerima, sklonistima.." - misli se na podzemne vojne objekte svih vrsta.

Ali eto, na štetu balija, nije ništa sagradio kod Srebrenice, nisu se imali gde sakriti!?

JOK ,smijati se ne mogu...:besna:
Kad se sjetim ,osam sam dana plakala za drugom Josipom Brozom...
Zivo se pitam ima li u Srbiji i Crnoj Gori iole slicnih sklonista?
.

Mislim da nema, barem ne u većem broju, možda neka manja.privremena! Naime, kladim se da je Tile računao da u slučaju neke frke beži u Bosnu, kraj gde je preživio 4 godine okupacije Kraljevine Jugoslavije!?

Мени те приче о бункерима од 4и5 милијарди долара изгледају сумњиве. Како је неко могао потрошити 15 милијарди долара на три бункера за које нико није чуо 70 година? Шта је у те бункере унешено а да је купљено за доларе? Или шта је то толико вредно да се рачуна у милијардама ондашњих долара? Неко опет убацује пропаганду.

Мени те приче о бункерима од 4и5 милијарди долара изгледају сумњиве. Како је неко могао потрошити 15 милијарди долара на три бункера за које нико није чуо 70 година
.

Znaju oni čuvati razne tajne, inače bi im se lako odkotrljale glave da zinu!?:hahaha:

Мени те приче о бункерима од 4и5 милијарди долара изгледају сумњиве. Како је неко могао потрошити 15 милијарди долара на три бункера за које нико није чуо 70 година? Шта је у те бункере унешено а да је купљено за доларе? Или шта је то толико вредно да се рачуна у милијардама ондашњих долара? Неко опет убацује пропаганду.

Imaš pravo, nije toliko potrošeno na bunkere:
Usput su se gradile i kuće, vile i vikendice za vojnu i političku elitu, a račun je išao pod stavku bunkeri!:D

Back