bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
evo fotki s nekoliko tematskih subota
ko je video moz da se odjavi s foruma
uf.. sreca pa zakasnih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo fotki s nekoliko tematskih subota
ko je video moz da se odjavi s foruma
![]()
mozda bi bilo bolje da prvo definisemo sta je ekscentrricno, tj. ko je u centru.
Pa da li se oblacite pomalo ekscentricno, kada prelazi neku granicu normalnog, a kada je simpaticno i prihvatljivo, prilozite i slicice neke...[/QUO
ekscentricno, ne, ali primeceno da![]()
Pa, onako da se ljudi okrenu za vama, malko zacude, kada malo preteramo sa sopstvenom individualnoscu i tako jednostavno, kad smo drugaciji...
hihi, to je kad odem u prodavnicu u spavacici, samo nabacim ponco ... a znam da nije u redu, ali recimo fali mi mleko, a zelim da se vretim na spavanje posle dorucka... a kada bih se obukla, skroz bih se razbudila.
![]()
mozda bi bilo bolje da prvo definisemo sta je ekscentrricno, tj. ko je u centru.
Neampojma. Toliko sam se nagledala svega i svacega da vise ne znam sta bi moglo da me iznenadi na nekom. Ne znam ni sta je "normalno" oblacenje.
Nosim svasta, volim garderobu koja je (kao) etno ali je kombinujem - kimono+farmerke, recimo.
Odlepila sam u muzeju na narodne nosnje raznih plemena, to bih rado nosila.
Volim neuobicajene kombinacije boja i stilsku raznovrsnost (nemam iste komade odece). Orman mi je put svega i svacega, mada je prilicno razvrstan - posao, izlasci, doruchci na travi.
Zimu ne mogu organski da podnesem zbog garderobe koja je meni uzasno ruzna!!! Dzemperi, kaputi, debele cizme - ne podnosim!!!! I jos sve uniformisano, ruzne boje i svi lice jedni na druge, bljak.
Volim i kombinacije jako skupog i jako jeftinog u istom izdanju.
Pa da li se oblacite pomalo ekscentricno, kada prelazi neku granicu normalnog, a kada je simpaticno i prihvatljivo, prilozite i slicice neke...![]()