? ???? Gost 01.03.2005. u 01:42 - ekonomski - prijemni? #1 sta se sve polaze na prijemnom? znam da ide izborni strucni predmet i......? Ako neko moze da mi da nesto vise informacija. hvala unapred!
sta se sve polaze na prijemnom? znam da ide izborni strucni predmet i......? Ako neko moze da mi da nesto vise informacija. hvala unapred!
B black_dove Početnik Poruka 48 01.03.2005. u 01:57 - ekonomski - prijemni? #2 moja sestra je polagala sociologiju i filozofiju,a moze i matematika
H hardly Gost 01.03.2005. u 02:02 - ekonomski - prijemni? #3 black_dove: moja sestra je polagala sociologiju i filozofiju,a moze i matematika Kliknite za proširenje... filozofiju?...
black_dove: moja sestra je polagala sociologiju i filozofiju,a moze i matematika Kliknite za proširenje... filozofiju?...
DJ_MaRe Iskusan Poruka 5.456 01.03.2005. u 03:35 - ekonomski - prijemni? #4 nema bre filozofije... pored matematike i osnova ekonomije, imas i politicku ekonomiju i informatiku kao izborni... obavezano je opste obrazovanje, tj. geografija, istorija i sociologija.... i opet napominjem, ovakvih tema ima vec mali milion... pogotovu o ekonomskom fakultetu... zar niko ne cita lepljive poruke...
nema bre filozofije... pored matematike i osnova ekonomije, imas i politicku ekonomiju i informatiku kao izborni... obavezano je opste obrazovanje, tj. geografija, istorija i sociologija.... i opet napominjem, ovakvih tema ima vec mali milion... pogotovu o ekonomskom fakultetu... zar niko ne cita lepljive poruke...