EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad starije kolege, treba mi savet...........
Da li je potrebno dolaziti na predavanja iz mat, ili su dovoljne samo vezbe(svakako na vezbama vecinu i shvatim), kakav je Boricic na ispitu i za Medojevica me isto to interesuje....
Thanks unapred

znas kako, ja pojma nisam imao matis pa mi nisu predavanja mnogo pomogla, a Azdejkovic jos manje, ako znas nesto idi na predavanja i vezbe, ako ne znas moraces da platis privanog profesora
Boricic je likcina
Medeojevic je zajeban tip, ako budes imao srece ustace na pravu nogu, bilo je u mojoj generaciji problema u pregledanju tih ispitnih testova

Da, matu ako ne znas dzaba ti i predavanja i vezbe, bolje se baci odmah na privatne casove, a ako ti ne ide lose onda su ti vezbe sasvim dovoljne.
Boricic je super profesor, jedan od retkih sa kojim moze normalno da se razgovara (bar od ovih na prvoj godini)
Medojevic je mnogo dosadan na predavanjima (na vezbama jos gori), ali je na ispitu super.

E ljudi bas vam hvala.posto su me neki iscimali da su predavanja bitna zbog usmenog dela, a meni se bas nesto i ne gura po onoj guzvi uvek,tako da.....
Vezbe mi inace drzi Vesna i stvarno je carica,kod nje se vecina razume. A vidim na ispitu od prosle godine ima teorijsko pitanje na kraju i da li se i ono radi pismeno, i da li se onda i usmeni deo radi pismeno. Kakva su vasa iskustva sto se toga tice?

poz svima... Treba mi informacija o tome na koji nacin i koji su uslovi prebacivanja sa jednog ekonomskog fax-a na drugi... tjs. upisao sam ekonomski u Kragujevcu a zeleo bih da drugu upisem u Bg-u... Studiram na budzetu i cuo sam da ima pravo prenosenja recimo 2 predmeta u narednu god. Da li to vazi i za moj ''prelaz''... Molim da sve sto znate o ovome odgovorite na moj mail: "0644144295@gm.telekom.yu"... Unapred hvala

znas kako, ja pojma nisam imao matis pa mi nisu predavanja mnogo pomogla, a Azdejkovic jos manje, ako znas nesto idi na predavanja i vezbe, ako ne znas moraces da platis privanog profesora
Boricic je likcina
Medeojevic je zajeban tip, ako budes imao srece ustace na pravu nogu, bilo je u mojoj generaciji problema u pregledanju tih ispitnih testova
Medojevic zajeban??? Pa on je ubedjivo najbolji na ispitu.
@Crnokosa88 Idi na vezbe iz matematike. Na predavanja ne moras.

e da vas pitam...za medojevica...ja njega nista ne shvatam na predavanjima...totalno se ubedachim...i sad imamo da uchimo vishak vrednosti iz osnova ekonomije gde svaku rech pazljivo chitam jer knjiga je ubitacno tesko objasnjena...e sad me zanima jel su vazna njegova predavanja..mislim kaze li nesto sto je vazno a nema u knjizi?i ako se secate kakva su bila teorijska pitanja na ispitu ?na kolokvijumu znaju da budu dvosmislena:-? i ako se secate sta se najvise isticalo u teorijskim pitanjima,tj koja oblast?:)

od onih 20 pitanja na zokruzivanje u moje vreme mozda su 3 dosla iz njegove knjige, postavljaju oni malo zavucena pitanja da ne bude bas lagano
ako ti je tezak visak vrednosti, sta ti je lako?
nemoj da se ljutis, ali to je jedna od laksih stvari koje ces uciti

ne ljutim s samo mi je to tesko objasnjeno u oe....ne znam...kapiram ja sta je visak vrednosti ko stvara i ko prisvaja...al ima neki delovi ono "sta je pisac ovim hteo da kaze"

ne znam
verovatno SPS i Makroekonomsku analizu
a ti?

Šta je SPS?

Nisam znala da će spojiti ovako januar i februar ali mi stariji možemo ipak polagati u oba termina... S tim što su ta dva termina nešto bliža u poređenju sa prošlom godinom. No, za sada znam da ću sigurno izaći na RAČ, a dvoumim se još između tri jer sam ih spremala ranije ali nisam izlazila na njih ;)

Back