EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova djeca su stvarno napacena, treci razred srednje skole a vec planiraju sta ce prvo da polazu na faksu!
Ja sam u tim godinama samo gledao gdje cu se napit i sta cu poje.at!
Vjerujte mi, bice vremena za razmisljanje o ispitima kad za to dodje vrijeme!
I jos nesto, mislim da je problem vecine ekonomskih fakulteta pretrpanost, jer evo i mi na Banjaluckom ek. fak. studiramo u nemogucim uslovima zbog nenormalno visokog broja studenata!

skeva:
Ova djeca su stvarno napacena, treci razred srednje skole a vec planiraju sta ce prvo da polazu na faksu!
Ja sam u tim godinama samo gledao gdje cu se napit i sta cu poje.at!
Vjerujte mi, bice vremena za razmisljanje o ispitima kad za to dodje vrijeme!
I jos nesto, mislim da je problem vecine ekonomskih fakulteta pretrpanost, jer evo i mi na Banjaluckom ek. fak. studiramo u nemogucim uslovima zbog nenormalno visokog broja studenata!

Ne mogu, a da se ne osecam prozvanom na pojedine delove ovoga gore napisanog ili na sve celokupno... nebitno uostalom... Bitno da ako sam prozvana ili spomenuta u bilo kom obliku, moram da odgovorim:)
Nije treca, vec cetvrta godina srednje skole i ne vidim u kojoj drugoj godini da razmisljam o faxu;) Ali, dobro... PozZz ;)

Bran$a:
zna li neko, mislim na starije studente, da li je moguce realizovati sledecu situaciju:
moje trenutno stanje> obnovio prvu dva puta sto bi znacilo da sam izgubio pravo na budzet, sto znaci nimalo lepa situacija
mogucnos'> ortak mi je rekao da se njemu desila ista stvar na medicinskom u ns - u, i da je on pisao neku molbu kao da je bio 3 meseca bolestan i to sredio sa lekarom , sto se tice dokumentacije, i da su mu oni to priznali kao " bio je opravdano sprecen " i nisu mu racunali to sto je drugi put obnovio i samim tim ga vratili na budzet,
najzad i pitanje> da li iko zna za neki takav slucaj ili mogucnost kod nas na faksu, i ako je moguce da li ima neka procedura ili uopste sa kim se o tome razgovara,
hvala unapred, vise ne znam kako da se izvucem jer samofinansiranje kod mene znaci i kraj studija, sto naravno nije lepo, a ni pozeljno

Jedino sto mogu da ti predlozim...je da predjes na Fakultet za menadzment i poslovnu ekonomiju (Departman u Pancevu)
*poslovna ekonomija
*bankarstvo i revizija
www.student10.mojblog.co.yu
ili se raspitaj natel: 013.516.732

Pri prelasku ne bi trebalo da platis tu prvu godinu...
To je inace Internacionalni fakultetu Novom Pazaru i godina kosta 1000 evra. Predavanja su po Bolonji i obavezna ( osim akoimas dokaz da si u radnom odnosu). Imas 3+2 godine studija. Ispiti se ne placaju ( sem ako izlazis treci ili vise puta).
Univerzitet je legat Zorana Djindjica i nije privatni. A uostalom pogledaj sajt www.uninp.edu.yu i vidi koji su predmeti na kojoj godini...

i taaaaaaako ....pa srecno

Sta znaci najbolji fax? To je dvosmislen pojam. Najlaksi za zavrsavanje ili onaj na kom dobijes najvise znanja?
Ako hocete lako da zavrsite onda upisite neki privatni... Sto se tice znanja najjaci je Ekonomski u BG. posto sam ga zavrsio mogu da kazem da nimalo nije lak. Postoji jos jedna losa stvar. druzenje je lose. Sve je nekako mrtvo. Uporedjujuci sa drugim faxovima , mogu reci da je mnogo gore. na nekima ke zezanje kao u srednjoj skoli, ali ovde ne...

potrebna hitna pomoc!
naime, u oktobru sam najzad polozio osnove, ali ostala mi je ekonomika preduzeca za oktobar 2, trenutno imam samo potrebne knjige a prezentacije sa predavanja ne mogu da skinem jer nemam sifru! ako je neko u mogucnosti da mi poveri svoj username i pass ( u obzir dolazi generacija 06 na daljinu ) kako bih to lakse spremio, ili cak da mi posalje predavanja, kako god posaljite kao privatnu poruku ! unapred hvala! pozz

...ljudi,ima li neko ideju kako da polozim SM tj strategijski menadzment...polozila sam oba kolokvijuma,ali dzabe mi to...ovo je nenormalno obimno...sutra imam usmeni,a velika je verovatnoca da cu da padnem...i da li neko slucajno zna da li je istina da se SM u oktobru2 polaze pismeno...Thks unapred
Nije uopste toliki bauk na usmenom. Ja sam polagao pre dve godine kod Djuricina. Ako ti je frka sa vremenom mogu da ti kazem koja pitanja najcesce dolaze iz zadneg dela koji nije obuhvacen kolokvijumom.

Back