strelica86
Zainteresovan član
- Poruka
 - 187

To je sve u redu i jasno, ima logike... Ali... posao? Šta sa njim jednoga dana? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

strelica86:To je sve u redu i jasno, ima logike... Ali... posao? Šta sa njim jednoga dana?![]()
Ru_bi_tch:Pa cujem da je ljudi sa statistike najmanje na birou tj. nije im problem da nadju posao.
Ja sam isto razmisljala o tom smeru, ali mislim da cu ipak menadzment ...

strelica86:To je sve u redu i jasno, ima logike... Ali... posao? Šta sa njim jednoga dana?![]()
Baš se oraspoložih!bobos:Posle sve zavisi za koju se opciju opredelis. Informaticari se ,mislim, ipak lakse zaposljavaju. Npr. sve vise banaka koristi e-banking (elektronsko bankarstvo), i tu je njihova sansa.
Na kraju, svi koji zavrse Beogradski ekonomski se relativno brzo zaposljavaju, tako nemoj da brines:-)
Ne vidim ko je napisao da se informatičari zapošljavaju pre ostalih... Ali informatičar u pravom smislu te reči, a ja sam pre svega EKONOMISTA, nema pojma o ekonomijiroxy135:Iako nisam sa tvog faksa imam dosta rodbine koja je tamo ili ga je zavrsila, tako da ne znam da li je bas tacno da se zaposljavaju informaticari pre ostalih. Za sada se najlakse zaposljavaju sa smera bankarstvo, dok ce u narednom periodu to biti i racunovodstvo i revizija.
Onaj ko hoce informaticara on ce pre zaposliti nekog sa drugog fakultet nego ekonomistu.
 Čast pojedincima Ma brucosima je najgore,neznaju sta ih ceka,a to sto ih ceka ne vredi cekati,mada uglavnom zavisi od radnih navika.a sta recimo mislite o ekonomskom fakultetu u kg,i uopste o kg.Black cat:Zasto tako mislis?Moja sestra je brucos,nije nesto odusevljena,vec tripuje kako ce da je izobaraju itd.Dobro bi dosao neki savet ako moze.
bobos:
strelica86:Ti se baš trudiš![]()
Hvala na ovim ''materijalima''!
bobos:Kao prvo,nesto oko kvaliteta Fakulteta.Cinjenica je da na njemu predaju najbolji profesori i da su udzbenici jako dobri.Pomenucu samo nekerof.Jurij Bajec,zatim po mom misljenju najbolji ekonomista u zemlji prof.Ljubomir Madzar,pa tu je i prof.Miodrag Lovric,zatim prof. Danica Popovic,da ne zaboravim i matematicira svetskih razmera prof.Branislava Boricica…
To je sve sami vrh!
Pozdrav
strelica86:Boričić je za sada na prvom mestu... Ima razumevanja dosta. A što se tiče Lovrića, na kraju je sve bilo onako kako je pričao na predavanjima da će biti posle juna/jula... Znači, redovno učenje i neće niko imati problema.