EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam jos, fali mi 2 :):):) Racunam da sam dam preduzece kod Paunovica, posto mi je Pokrajcicka stavila do znanja da kod nje nikada necu poloziti :) Mislim da mi ne vazi pismeni ali nisam se posteno ni raspitala ... u svakom slucaju nije mi problem da ga opet uradim, veci problem mi je usmeni.

Nisam mogla da uradim zadatke, imala sam neku granicnu vrednost niza, bijekciju i ekvivalenciju, tejlora kog nikako nisam mogla da razvijem i uslovni extrem (to sam uradila). :)

Truman:
E maler. Kako ti je to Pokrajcicka stavila do znanja? Jel ti devojko juris prosek? Samo se ti zezaj sa tim, meni fali jedan ali me tako cima da je to nevidjeno. Za sat vremena idem da vidim dal sam polozio pismeni iz stata, ako nisam danas necu odgovatati za svoje postupke.

Stavila mi je do znanja jasno i glasno, rekla mi da sam drska i bezobrazna (a nisam bila do tada nego tek posle :)) ) i da nema teorije da cu kod nje dobiti pozitivnu ocenu pa da dobijem svih 100 bodova na ispitu (imala sam 95 kad mi je to rekla) i da ja znam zasto je to tako (a ja stvarno nemam pojma sto se navrzla na mene).
Inace u pravu si, jurim prosek po cenu uslova pa kako mi bude :)

strelica86:
Upisati ili ne upisati smer Statistika, informatika i kvantitativne finansije, pitanje je sad...
Ponedeljak je sve blizi...
Zanima me vase misljenje.

Da sam na tvom mestu evo kako bih razmisljao:
Da li sam inteligentan i da li su mi u srednjoj isli prirodno matematicki predmeti ( mata, fizika...)? Da li sam na ispitima iz matematike i statistike dobio minimum 8? Ako ti je statistika zanimljiva ma ne dvoumi se da upises taj smer...

Back