Pa i ti si povuko na mene sine. Tvojoj mami nije faliloAutizam ne znači automatski i retardaciju. Spartanci su ubijali djecu do starosti od 7 dana ukoliko bi vidjeli da s njima nešto Nije u redu. Ti nisi autist ali retardiran si svakako![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ti si povuko na mene sine. Tvojoj mami nije faliloAutizam ne znači automatski i retardaciju. Spartanci su ubijali djecu do starosti od 7 dana ukoliko bi vidjeli da s njima nešto Nije u redu. Ti nisi autist ali retardiran si svakako![]()
Just like thisKo ima pasoš ima i državljanstvo. Pitam kako može glasati neko ko nije državljanin? I ne ne glasam u Srbiji.
Ona možda nije retardirana ali njeni roditelji jesu po svemu do sada viđenom jer ko bi normalan izlagao svoje dete sa posebnim potrebama nepotrebnim stresnim situacijama? Da li je to nedostatak empatije ili pokušaj klasičnog eksploatisanja empatije koju svet pokazuje prema maloletnoj osobi sa posebnim potrebama zarad nekog benefita za sebe?Autizam ne znači automatski i retardaciju. Spartanci su ubijali djecu do starosti od 7 dana ukoliko bi vidjeli da s njima nešto Nije u redu. Ti nisi autist ali retardiran si svakako![]()
он га је и написао.Predsednik radikalne stranke je danas izjavio da je 1 zakon već bespovratno potpisao.
Tako da, ide se na proteste.
Ne ističe, evo ovaj tvoj časovnik već drugi dan na istom vremenu,. Dok je takvih neznalica poput tebe, ova vlast će da potraje.Vreme ističe.![]()
Joj babo, znaš ti meni baš i nisi babooo, žena ti bila nevjerna, jbgPa i ti si povuko na mene sine. Tvojoj mami nije falilo
Mnogo se potresao.Ideemoo