Govorim o samoodrživosti. Ako razumeš svoj jezik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorim o samoodrživosti. Ako razumeš svoj jezik.
Pisao si basnoslovne tuposti, a kada sam ti ukazao na griješke ti si moje izjave, kao i uvijek, nazivao ovijem i onijem imenima, i na kraju pobjegao kada si vidio kako si u krivu. Mislim da bi bio red priznati da si ovdje mlatio praznu slamu. Eto, s obzirom na to da moje objave i prijepise ismijavaš od kada dođoh na forum, htio bih da se vidi koliko blage veze nemaš, makar ti to ne priznao, a htio bi se igrati.
Pa sto su ljudi u Dubrovniku gladni kruva?
Volio bih vidjeti gdje su ti čuveni bugarski ijekavci za koje tvrdiš da postoje ali su, naime, vještački stvorili jakavicu. Također bih želio čuti šta misliš o onoj pjesmi.Ама о чему ти лапрдаш, које моје грешке?
Няма да буде.
Уживај, невјежо:
Я кажи ми облаче ле бяло
от где идеш, где си ми летяло.
Не видя ли бащини ми двори
и не чу ли майка да говори.
Що ли прави мойто чедо мило,
с чужди хора, чужди хляб делило.
Ти кажи и, облаче ле бяло,
жив и здрав, че тук си ме видяло.
Gdje ima da se za ravnatelja neke provincijske bolnice postavlja osoba po stranačkom ključu ?
To je suludo, i jedan od razloga zašto, iako nemam simpatija za EU, ipak podupirem
ulazak u tu tvorevinu, jer se hobotnice bivših ********* i nepotizma ne možemo riješiti svojim
silama. Bar sada.
ipak podupirem
ulazak u tu tvorevinu, jer se hobotnice bivših ********* i nepotizma ne možemo riješiti svojim
silama.
Толико ниси читав да ти човјек не мере указати колико читав ниси. Но, ето бар свако може видјети твоје извале. =)Ама човече потражи како говоре људи источно од јатове границе, обични људи. Књижевно вуче на ја, али и ту се чује између а и е.
Мрзи ме сад да тражим, нпр. реч голям, изговарају као гољем, итд...
Tek sad vidim kakav si ti politički diletant i slijepac no maglom zakrvavljenijeh očiju koji udarajući ne vidi ništa pred sobom.
Vrhunska izjava !
Pročešljaj malo životopise vladajuće garniture Brisela i raznih unazad sekretara za proširenje u EU, pa mi nabroj među njima koliko nema 68-aša.
Tuđmanovska budaletina koja je još uvijek uvjerena da se borila i dalje se bori protiv komunizma, a u cilju vrlog novog pravednijeg svijeta... majko mila kakvih sve idiota ima na ovoj planeti koje Bog Svemogući drži još 2013...![]()
У Бугарскоj jaтова граница бележи изговор Ѣ у народни говори (диалекти).
На западу на пример бял, бяло (српско бео, бели) je бел–бѐли,
на изток - б'ал–бѐли или б'ал–б'али.
Pa sto su ljudi u Dubrovniku gladni kruva?
Koja mitomanija... pa sam Seselj bi ti pozavidio. Sve sto vrijedi kod Hrvata bi Srbi prisvojili da i oni nesto imaju jer ocito nemaju nista osim sljiva i malina.