A sta kad se zaljubite u gaya ?
Jesi li sugurna da si se zaljubila?
Ili je to samo nesto neobicno, novo?
Nema tu srece definitivno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja imam jednog pajtosa sa faxa koji se kod riba koje upoznaje folirao u fazonu geja
i mogu vam reci da ga je gotovo svaka pokušala ubediti kako je on prelep muškarac i kako nije gay već zgodan baja koji je malko zalutao ...
naravno gotovo sve su uspele da ga ubede da nije gay i još same bile neverovatno srećne što su baš one svojim neodoljivim čarima uspele da ga vrate na pravi put
a on kvazi gay ispisa mnogo više crtica od nekih poznatih yebača sa istog tog faxa

A sta ih je tu privlacilo...![]()
i vrati se na pravi putverovatno to što on nije kao ostali muškarci kojima u startu na čelu piše "upoznajem te jer želim da te karamm " već je kao fol šatro nezainteresovan, one se opuste on ih za to vreme prouči, bude fin ma prava drugarica i CAPP njegove su i to čak žele same da mu daju onako drugarski da mu pomognu da oseti šta je prava ženskai vrati se na pravi put
ja sam njegovu igru nazivao "ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe "
Ima tu istine...nisam razmisljala na taj nacin.![]()

ne da ima nego igra skoro uvek upali
provereno
Pocecu da primenjujem tu taktiku...ipak cilj opravdava sredstvo![]()
Ne bih ti preporucio takvu taktiku, ipak mislim da ti gejove sebe na neki nacin zigosu i to na duge staze. Ne pale se bas svi na gejove, cak sta vise mislim da je mnogo vise onih sto ih preziru.
Ne bih ti preporucio takvu taktiku, ipak mislim da ti gejove sebe na neki nacin zigosu i to na duge staze. Ne pale se bas svi na gejove, cak sta vise mislim da je mnogo vise onih sto ih preziru.

koliko je meni u znanju muskarci otkidaju kada pomisle na dve devojke together...pa zamisli kad bih pocela da ih tripujem da sam tog seksualnog opredeljeja...nastao bi lom!
Salim se naravno![]()
) istinesvaka šala pola (u ovom slučaju mnogo više od pola) istine
naravno, gde ima dima ima i vatre ... necu da se otkrivam do kraja![]()
verovatno to što on nije kao ostali muškarci kojima u startu na čelu piše "upoznajem te jer želim da te karamm " već je kao fol šatro nezainteresovan, one se opuste on ih za to vreme prouči, bude fin ma prava drugarica i CAPP njegove su i to čak žele same da mu daju onako drugarski da mu pomognu da oseti šta je prava ženskai vrati se na pravi put
ja sam njegovu igru nazivao "ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe "
....onako drugarski......koja bljutava taktika :shock:....da dam da me ebe neko kome su svasta gurali u guzu?....i nemam zelju da vracam na pravi put....vise volim ove sto vole obican sex....e njih bi naucila sto-sta....onako drugarski......
' bar dan želimm profesorka
ljubim ruke
kako smo danas
pa vidis....drugarski raspolozena...nesebicna, sto bi se reklo
....

naravno, gde ima dima ima i vatre ... necu da se otkrivam do kraja![]()
nije to nista cudno...znam jedan slucaj gde je devojka zelela da spava sa pederom, zatrudnela i sad imaju sina...mada ne zive zajedno...ona zivi sa detetom, a on sa svojim deckom...

I usrecili su se svi... Ne kapiram to "zelela da spava sa pederom"![]()