Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kol'ko bre...
a045.gif

Zvanično su objavljene cene za Mazdu 6 u SAD, a kada ih uporedimo sa evropskim, mogli bi ovu vest da stavimo u rubriku „zanimljivosti“.
Ulazni model košta 19 220 dolara (12 100 evra), uključujući i trošak prevoza od 670 dolara (422 evra), a radi se o modelu sa 2,5 litarskim benzincem sa 170 KS, uparenim sa šestostepenim manuelnim ili petostepenim automatskim menjačem. Modeli SV, Sport, Touring i Grand Touring pogonjeni 3,7 litarskim V6 koji raspolaže sa 272 KS kreću od 24 800 dolara (15 600 evra), naravno, sa troškovima isporuke uključenim u cenu.
Brojke govore sve, komentar je nepotreban, posebno znajući šta se sve ubraja u standardnu opremu ovog modela...

Ipak ce moja ljubljena Impreca ostati samo san...***,standardna prica kad se siromah zaljubi u bogatashevu kci...Ipak cu biti osudjen na suzivot sa nekim [o Boze NE!] GOLFOM 2 ili slicno...Aaaaaa

To je to što iebe sve naše koke pa nose sitna jaja...:lol:

Juče sam video jednu Imprecu sa švajcarskim tablicama, u plavoj boji... Ali pošto svi znamo kako izgleda, nisam hteo da ponavljam...

Poslednja izmena:
Eee kad bih mogao,bih.Od kad sam cuo da postoje automobili,sanjao sam da vozim mustanga...a onda sam vidio Imprecu...ne bih jeo,a qpio bih je...makar samo stajala tu,makar nemao para za gorivo...ali jok...nemam,brate,nemam:-(Odo ja u kafanu da popijem ovo malo para,sto sam za nju planirao..
.

Back