mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.290
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dacia Logan,Sandero ....to je taj auto za nase divne puteve.Sto se tice brava na golfu tacno je da su napravili veliku gresku sa izborom takve vrste brava, ali opet je to nasa nemarnost sto nemamo obicaj da odrzavamo auto. npr. ja sam pre neki dan za dva sata namestio sve cetiri brave na svom passatu (kod koga su brave iste kao i kod golfa II) i sad rade kao nove. Sto se tice snage VW motora prvo treba obratiti paznju na to da je VW u prevodu "narodni auto" i (verovatno) zbog toga u VW nemaju motore o kojima ti pricas. Slazem se sa tobom da su japanci bolji jer japanci kao ljudi sta god rade rade tako da ono sto proizvedu bude sto kvalitetnije a sto jeftinije. Naravno da se ni jedno auto ne moze porediti sa drugim ali treba imati u vidu zelje, potrebe i mogucnosti nasih vozaca. Nama trebaju vozila sa sto jeftinijom registracijom, koja ce izdrzati nase puteve, ciji se delovi mogu "povoljno" i lako nabaviti. Kome u Srbiji treba auto koje moze da ide 24h prosecnom brzinom 190km/h? Prvo Srbiju uzduz i popreko predjes za manje od 24h a drugo postoji mozda svega 100-200km puta u celoj Srbiji po kome se moze bezbedno voziti preko 160km/h.
I samo da dodam jos jedan dokaz da su japanci najbolji automobili: Da ne valjaju ne bi im bio zabranjen uvoz u Ameriku. Amerikanci znaju da stite svoje firme i svesni su da ako puste japance na trziste da ce im propasti kompletan General Motors i celokupna autoindustrija.![]()
Ovo je zaista bio interesantan automobil kojim je Mazda krajem osamdesetih obnovila onaj stari duh engleskih kabrioleta iz šezdesetih. Bilo je to veoma hrabro jer je moda takvih automobila prošla.
Pogledajte prilog 1331211
Ispalo je to veoma uspešno jer se pravio sve do pre neku godinu. Nije bio nešto jako brz, ali nije bio ni dramatično skup. Motori 114 - 133 ks.
Eh, Miata ... šteta što se više ne prave takva kola. Za porodične ljude nije, ali je svakako simpatičniji od uglavnom rogobatnih trendi SUV - ova.
Još uvek prave sedane ili je to nešto od pre. Sedani baš nisu u modi poslednjih deceniju - dve, mada ih ja recimo volim.
Pa sedan je valjda limuzuna, a postoji i karavan vezija koliko sam video. Novi model je ovo.Još uvek prave sedane ili je to nešto od pre. Sedani baš nisu u modi poslednjih deceniju - dve, mada ih ja recimo volim.
Dobra stvar kad jedan model postoji u sedan i karavan verziji. Meni krivo što je i Fiat 500L poslat u istoriju, a zanimljiv auto zaista.Mnogi su to izbacili. Recimo Pasat kao tipičan i valjda najprodavaniji predstavnik te klase ide u istoriju. Amerikanci su izbacili sve sedane. Zato mi se sviđa put kojim idu neki japanski proizvođači.