Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace, secam se kad su se te slike Mustanga pojavile na internetu tj. na Mustang forumima. To je bilo daleko pre nego sto je film izasao. Niko nije znao da je za film, ali su svi bas protestvovali. Bez obzira sto je Skyline motor bolji od Fordovih V8 motora starih 40 godina, to i dalje ne daje pravi glupacima da sramote Mustang ime na takav nacin.

Ne ponovilo se.

honda.jpg

'nuff said.

Ja sam imao 17 godina kad je The Fast And The Furious izasao u bioskope 2001. I secam se da su posle tog filma svi kopirali taj stil. Petkom i subotom uvece je bila ulica gde su se okupljali (slicno kao na American Graffiti) i posle filma nisi mogao naci Civic, Eclipse i slicne na prodaji. To znam jer sam u to vreme kupovao auto i prosao sam ceo grad (gradic od 30,000 stanovnika tako da sam prosao svakog dilera automobila). Bio sam se zagrejao na Eagle Talon, ali se prodao dok sam ja jos razmisljao. I onda su ulice bile pune takvih automobila. Bilo je nas koji smo vozili muscle cars, ali jako malo, tu ulicu (zvala se Blue Lakes) su preuzeli Japanci koji su kopirali Fast and Furious stil.

Back