Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
A niko nije ni spomenuo da je jominijeva impreza najbrza uopste, to sto ti ne citas sve postove pa ne znas o cemu se radi, to je druga stvar :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro... Počelo je kao šala, a ti si to sve malo preozbiljno shvatio. Uostalom, u naredna dva posta Superbird je lepo objasnio sve, tako da možemo nastaviti dalje bez tenzija. Šta voziš, a šta planiraš uzeti?sONE_SR:Bez uvrede , ali . . .
Ne nerviram se uopste , niti sam povredjen , samo ne znam odakle vam takve ideje , ne da si ti ili bilo ko drugi ovde najbolji vozac , nego da imas najbrzi auto (mislim uopsteno) ! Mozda i imas ali u bloku gde zivis !
Da se nadovezem na onaj Bold : pa kad bi imao sad tolke pare (npr 40.000e) dao bih i uzeo pravi auto , tkz. najbolji sportski auto u proizvodnji danas ! (uzecu samo je pitanje vremena)
Onda mislim da bi ti bio toliko iza mene , ako ne i vise posto ako nisi razumeo spominjao sam Evolution IX (9) , koji ima ks na tockovima kolko ti imas u motoru (a za +1000e 100 vise) ! Tebe bi verovatno mogao da odere i SRT-4 u pokretu ako nisi znao sad znas !
Ako se pitas kako nisi najbrzi nigde to je zato sto ima toliko brzih auta kod nas , a ti to izgleda ne znas !
Ako hoces mogu navesti one za koje ja znam !
Superbird:A niko nije ni spomenuo da je jominijeva impreza najbrza uopste, to sto ti ne citas sve postove pa ne znas o cemu se radi, to je druga stvar :wink:
yugo 45:mexička serija bi se mogla napisati o jominijovoj kupovini subarua

68Mustang428CJ:
Mazda3
$13,800 - $19,800
2.3L I4 156 hp
![]()
Prelep auto. Mislim da je počela proizvodnja? Ili grešim?68Mustang428CJ:2008 Mitsubishi Lancer Evo X na testiranju.
![]()
![]()