Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad pokusavaju i u NASCAR-u. U kvalifikacijama njihov glavni vozac je uhvacen kako vara (koristio nedozvoljene delove da bi auto isao brze). Kaznjen sa $100,000, oduzeto mu 100 poena i auto mu je oduzet.
Za nedeljnu trku (Daytona 500) samo 4 od ukupno 8 vozaca Toyote se kvalifikovalo.

Ne mogu reci da mi nije drago. :lol:

Vidi, Mustangu, ako toyota pocne da pobedjuje u nascaru, vasa autoindustrija je pukla. Zato se svim sredstvima bori protiv japanaca, a tu sigurno ima i niskih udaraca. Cak osecam da su ih zato i primili, da bi dokazali da varaju i da im kola ne valjaju. Jer kao sto kaze stara izreka 'win on sunday, sell on monday' od rezultata zavisi prodaja, U tom kontekstu i ovaj incident mi deluje kao mala osveta japancima.

Toyotu uopste nisu trebali primiti u NASCAR. To je Americki sport, a Toyota neka ide i nek se takmici u Japanskim sportovima.
Ipak mislim da nemaju sta da traze u NASCAR bez obzira na velik budzet jer nemaju vozace, a cisto sumnjam da bi iko od bolji vozaca napustio Chevrolet, Ford i Dodge da bi vozio za Toyotu. Za sada su uzeli nekadasnje zvezde koje su na kraju karijere (Waltrip, Jarrett), ali bez vozaca - nema titule.

Naravno. Vidi se kako uspevaju. Ne mogu pobediti na stazi, pa ajmo ubaciti novi intake zahvaljujuci kome ce prelaziti krug 2 sekunde brze. Problem je samo nastao kad su ih uhvatili. Waltipu je oduzet auto, izgubio je 100 poena i kaznjen sa $100,000. Nisu ni poceli se takmiciti, a vec pokusavaju varati.
NASCAR je 95% vozac, 5% auto. A Toyota nema vozaca niti ce ikada imati.

68Mustang428CJ:
Da vidimo mi te Japance:
Mitsubishi pred raspadom, Nissan danas nebi ni postojao da ga Renault nije izvukao iz govana pre 8 godina, Mazda danas nebi postojala da je Ford nije izvukao iz govana pocetkom 1990ih.

Ti Japanci? Ili se po Bog-zna-koji put pise "Japanci", a odnosi se samo na "Toyotu"?
Vidim da je moderacija u formi...ako već miniraš temu bar kao mod pripazi malo na vokabular...

Tojota ce ove godine biti No 1 u svetu to je definitivno.
Mnogima se to nece svideti ali to je istina i cinjenica.
Ne bi me iznenadilo da ozbiljnije porade na trzistu USA i da tu rasciste
trziste.
Amerikanci jednostavno nemaju resenje za Tojotu.\
Tojotini automobili su ubedljivo prvi po pouzdanosti u celom svetu.

Back