Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, ali ja se ne zanimam za automobile na način na koji ti ili Charger. Nisam isključiv, rekao sam dobrih a i loših stvari za sve ''strane'', i Japan i Ameriku i Nemačku autoindustriju, odnosno modele.
Japan preferiram sa strane pouzdanosti i kvaliteta, a Subaru jer je dosledan u nekim svojim shvatanjima kakav auto treba biti. Za to mi ne treba ni istorija ni mehanika ni ništa slično. Vidim, pitam ljude, vozim jednog (starog, ali veoma zahvalnog) i to mi je dosta da ostanem pri tome. Zar misliš da bih ostao pri ovome da imam loše iskustvo za, evo 5 godina vožnje Japanca? Naravno da ne. Ali dok god sluša kao nov, ne mogu da kažem ništa protiv. Par ljudi koje znam takođe imaju Japance (Mazda 2, Mazda 626 '91, Honda Civic '92,...) isto su bez zamerki, ali bukvalno bez problema. I to je to. A ne nipodaštavam ostale...

jasno mi je zasto volis japance, do sad su to i avatari shvatili... :wink:
nego nije mi jasno, jel ti pretendujes da budes poznavalac i da tvoje misljenje ima tezinu ili si ovde slucajno i samo ( kao svaba tralala ) ponavljas svoje mantre o japancima?
mislim ako ces da "drzis" temu o nekoj industiji ima da znas i kolika im je bila plata u livnici kad su pravili kola a ne istoriju jednog od najpopularnijih modela.
zbog toga ti tema i umire, niko te nista ne pita jer ljudi znaju da najverovatnije nece dobiti odgovor, kad mene neko nesto pita na amerikancima, ja sve znam a ako ne znam ja, zna charger

whatever....

kontaj ovo kao golcinu kroz noge....

shelby_gt500_auction.jpg

Back